Първоначално написано от smilegirl12 Седя на работа, гледам сериалчета и скучая Какво работиш, Симона? Мисля, че не съм те питала. Първоначално написано от inewton Аз меся ли ти се като се сваляте с Корабчето!? Да. Не.
Първоначално написано от Indistinct Да. Не. Какво е това да, не? Обясни.
Първоначално написано от inewton Какво е това да, не? Обясни. Да - месиш се. И не, никой не се сваля с никого.
Първоначално написано от Indistinct Да - месиш се. И не, никой не се сваля с никого. Не се меся. Не съм и очаквал да го признаеш.
Първоначално написано от Indistinct Какво работиш, Симона? Мисля, че не съм те питала. Да. Не. Администратор съм
И тук да кажа - антракс е намерил кученце и ѝ търсим дом. Да си знаете!
Първоначално написано от tori И тук да кажа - антракс е намерил кученце и ѝ търсим дом. Да си знаете! Каква порода?
Първоначално написано от smilegirl12 Администратор съм Не беше ли нс 14
Първоначално написано от inewton Не се меся. Не съм и очаквал да го признаеш. има нещо.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не беше ли нс 14 Не
Първоначално написано от Mana Каква порода? Ами, казва, че прилича на овчарско куче, но е намерено насред пътя и не му знаем родословието. Заинтересована ли си?
Първоначално написано от tori Ами, казва, че прилича на овчарско куче, но е намерено насред пътя и не му знаем родословието. Заинтересована ли си? Само за породата. С други думи е УПК, така ли?
Първоначално написано от smilegirl12 Не ок, Насе. Насе. Що тъй прай
Май изпускам нещо важно
Първоначално написано от YoungBloodZ Май изпускам нещо важно Като например?
Първоначално написано от Mana Само за породата. С други думи е УПК, така ли? УПК какво значи?
Първоначално написано от YoungBloodZ Май изпускам нещо важно https://www.youtube.com/watch?v=Z9VOeRXsRQU
Първоначално написано от tori УПК какво значи? С една дума - непородисто.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava има нещо. Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско.
Първоначално написано от inewton Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско. Остави ги децата да се радват на любовта
Първоначално написано от Mana Като например? Нз ня'ам време да видя кво сте писали
Първоначално написано от YoungBloodZ Нз ня'ам време да видя кво сте писали К'во интересно може да се случи в рамките на 1/2-цяла страница спам?
Първоначално написано от tori УПК какво значи? За УП се сещам само улична превъзходна.
Първоначално написано от inewton Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско. Що? Ама си прав! ;( Ама ти ли ще ме учиш :Д Смайлгърл, детенцеее ! :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Що? Ама си прав! ;( Ама ти ли ще ме учиш :Д Смайлгърл, детенцеее ! :Д Хихихихи
Правила