- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Tempus Adventus
Не изпитвам нужда
за сега нямам възможност
пътищата ни се разминават
хубаво е, да
аз обаче нямам работа в манастир. не съм годен. както казах, интересувам се от власт, пари и война.
Всеки е годен пред Бог.
Интересуваш се, но мислиш ли, че можеш да постигнеш тия неща. Богатите са богати, докато бедните си остават бедни цял живот.
За сега няма с кого. Някакви предложения от твоя страна?
Здравей, baby_baby.
Да, сам я измислих. Изключенията са много малко. Вероятността ти да си изключение от това правило също е много малка.
И аз не искам да ставам монах. Ама ще ми е интересно да поживея малко в манастир. Само да видим дали ще се намери някой без гееве.
То сега и без това сигурно нямате работа.
Йеромонах Кирил, другарю модератор.
Хайде, кажи.
Добре.
inewton г/д имаме но аз ходих тия дни и на други места направо нямам търпение да мине и днес и от утре да съм си почивка
Вероятността точно аз да съм това изключение не е малка.Но вероятността да изгубя 2 месеца от живота ми на този етап, а евентуални и на всеки друг етап, за да осъществя духовно просвещени в манастир - е много малка. Ако повечето хора живеят, гледайки в една посока, аз не обичам да правя неща, без да разбирам в същината. А ти си човек, който има желание да живее скромно.
inewton така е всеки си има мнение непочтена ще е ако се продаваш за пари а при мен не е така и няма и как да стане