Първоначално написано от Dwyd96 Ще ти помогне да промените това :P Нютон ще викне мулатката.. предпочитам да спя с иневтон даже от колкото да стана хомо.....но като се замисля
Първоначално написано от smilegirl12 предпочитам да спя с иневтон даже от колкото да стана хомо.....но като се замисля А,разкри се най-накрая какво искаш с Попа.А казваше че лъжа...
Първоначално написано от deitona22 А,разкри се най-накрая какво искаш с Попа.А казваше че лъжа... оо лъжеш повярвай ми ... това което написах означава, че той е последния човек с който бих си легнаала
Първоначално написано от smilegirl12 оо лъжеш повярвай ми ... това което написах означава, че той е последния човек с който бих си легнаала Или първия от последните ?
Първоначално написано от deitona22 Или първия от последните ? последния от последните !!!!! да си ходи при монахините.. макар, че не знам как ще ги изкуши да развалят обета си заради него
Първоначално написано от smilegirl12 последния от последните !!!!! да си ходи при монахините.. макар, че не знам как ще ги изкуши да развалят обета си заради него Попа умее да разубеждава хаха .Няма коя да му устои на чара.
Първоначално написано от deitona22 Попа умее да разубеждава хаха .Няма коя да му устои на чара. аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои
Първоначално написано от deitona22 А,разкри се най-накрая какво искаш с Попа.А казваше че лъжа... Каква мръсница си. Бих те изчукал ако не беше непълнолетна. Е, и сега може, ама трябва първо да те видя. После ще ти опростя греха.
Първоначално написано от inewton Каква мръсница си. Бих те изчукал ако не беше непълнолетна. Е, и сега може, ама трябва първо да те видя. После ще ти опростя греха. е явно няма да ме Изч*кваш какъв лош късмет за мен ;( плача в момента
Първоначално написано от smilegirl12 е явно няма да ме Изч*кваш какъв лош късмет за мен ;( плача в момента Ще плачеш и още как.
Първоначално написано от inewton Ще плачеш и още как. така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Няма. Ще си останеш сама вовеки. Ей сега ще отворя Еноховите магии да ти ударя едно заклинание. Само да си припомня иврита...
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Тцтц,не се слага цензура така..."из*чу*кай ме". Е ето,сама си го искаш.
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина.
Първоначално написано от smilegirl12 предпочитам да спя с иневтон даже от колкото да стана хомо.....но като се замисля Мислех че при вас жените е вродено
Първоначално написано от Dwyd96 Мислех че при вас жените е вродено Кое да е вродено, бе?
Първоначално написано от Mana Кое да е вродено, бе? Ти пък от къде се появи ?
Първоначално написано от deitona22 Ти пък от къде се появи ? От нищото
Правила