Първоначално написано от smilegirl12 предпочитам да спя с иневтон даже от колкото да стана хомо.....но като се замисля А,разкри се най-накрая какво искаш с Попа.А казваше че лъжа...
Първоначално написано от smilegirl12 предпочитам да спя с иневтон даже от колкото да стана хомо.....но като се замисля Мислех че при вас жените е вродено
Първоначално написано от deitona22 А,разкри се най-накрая какво искаш с Попа.А казваше че лъжа... оо лъжеш повярвай ми ... това което написах означава, че той е последния човек с който бих си легнаала
Първоначално написано от smilegirl12 оо лъжеш повярвай ми ... това което написах означава, че той е последния човек с който бих си легнаала Или първия от последните ?
Първоначално написано от deitona22 Или първия от последните ? последния от последните !!!!! да си ходи при монахините.. макар, че не знам как ще ги изкуши да развалят обета си заради него
Костенурката днес беше сравнително близо до зоопарка, но не е ходила там.
Първоначално написано от Indistinct Костенурката днес беше сравнително близо до зоопарка, но не е ходила там. И зоопарк ли имате
Първоначално написано от smilegirl12 последния от последните !!!!! да си ходи при монахините.. макар, че не знам как ще ги изкуши да развалят обета си заради него Попа умее да разубеждава хаха .Няма коя да му устои на чара.
Първоначално написано от Dwyd96 И зоопарк ли имате Че тя нали живее там ? Защо не си се прибрала у вас ? Все бягаш ,мама Костенурка и татко Костенурко ще са ядосани!
Първоначално написано от deitona22 Попа умее да разубеждава хаха .Няма коя да му устои на чара. аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои
Първоначално написано от deitona22 Че тя нали живее там ? Защо не си се прибрала у вас ? Все бягаш ,мама Костенурка и татко Костенурко ще са ядосани! Бях във Вила Вилекула. Не се шегувам.
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои Има време,ще постигне нещо..ако го иска де. Първоначално написано от Indistinct Бях във Вила Вилекула. Не се шегувам. Така ли се казва аквариума във зоопарка ?
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои Права си, Симона. Дръж фронта.
Първоначално написано от deitona22 Има време,ще постигне нещо..ако го иска де. Така ли се казва аквариума във зоопарка ? Не иска не иска
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои Тва за Гергана ми е много недостоверно
Първоначално написано от Indistinct Права си, Симона. Дръж фронта. Държа Гери
Първоначално написано от Dwyd96 Тва за Гергана ми е много недостоверно Кимчо,нещо си много адекватен...да не би да си трезвен ?!!?
Първоначално написано от Dwyd96 И зоопарк ли имате Селото е богато. В тоя зоопарк са най-изтънчените видове градски гълъби, и врабчета. Имаме и кокошки и козички.
Първоначално написано от Indistinct Селото е богато. В тоя зоопарк са най-изтънчените видове градски гълъби, и врабчета. Имаме и кокошки и козички и Костенурка*. ..
Първоначално написано от deitona22 .. Няма костенурки
Първоначално написано от deitona22 Кимчо,нещо си много адекватен...да не би да си трезвен ?!!? Да. Как позна -.-
Първоначално написано от Indistinct Няма костенурки костенурки няма,но има Костенурка. Първоначално написано от Dwyd96 Да. Как позна -.- Личи си когато си трезвен,ако обичаш поправи грешката...празнувай,Попа се върна !!
Първоначално написано от deitona22 празнувай,Попа се върна !! кое точно трябва да се празнува ;( някои ще реват други - празнуват
Първоначално написано от deitona22 костенурки няма,но има Костенурка. Личи си когато си трезвен,ако обичаш поправи грешката...празнувай,Попа се върна !! Че той къде е ходил ?
Първоначално написано от Dwyd96 Че той къде е ходил ? И ти си прав Макар и седнал. Все пак,полей подобаващо.
Правила