Първоначално написано от Indistinct Има ли смисъл с теб да говоря? И ти ли я знаеш?
Първоначално написано от smilegirl12 И ти ли я знаеш? Не не, дойде ми отвътре. Продължи я.
Първоначално написано от YoungBloodZ стига толкова цинизми! Сори мотори
Първоначално написано от Indistinct Не не, дойде ми отвътре. така ще кажеш...
Първоначално написано от Indistinct Не не, дойде ми отвътре. Продължи я. Вдай да запеем някоя друга ;д
Първоначално написано от inewton Наистина нямам. Корабче, харесвам те като човек, ама това звучи твърде гейско. хахахаха :Д добре
Първоначално написано от smilegirl12 Вдай да запеем някоя друга ;д Хелоу, ит'с ми
индистиче няма да я питам, знам отговра. има страх от мен ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava хахахаха :Д добре Ако има много желаещи мога да си направя, не е проблем. Само че предпочитам твиттер.
Първоначално написано от Indistinct Хелоу, ит'с ми Ай уъз уондъринг лай афтър алл дис йърс ю лууд лайк то мийт
Първоначално написано от golemiq_korab_minava индистиче няма да я питам, знам отговра. има страх от мен ;д За какво става въпрос?
Първоначално написано от smilegirl12 Ай уъз уондъринг лай афтър алл дис йърс ю лууд лайк то мийт Ту гол олвър... еверитинг, Дей сей дат тайм съпоуз ту хийл юю
Първоначално написано от inewton Ако има много желаещи мога да си направя, не е проблем. Само че предпочитам твиттер. аз тлитер нямам. остави, само глупости и, оснвен снимките, има в този фейсбук.
Първоначално написано от Indistinct За какво става въпрос? аа, за фейсбуците ни.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аа, за фейсбуците ни. Аа, за това ли? Прав си, няма смисъл да питаш.
Първоначално написано от Indistinct Ту гол олвър... еверитинг, Дей сей дат тайм съпоуз ту хийл юю Бът ай ейнт дън мъч хийлинг
какви певачки само
Първоначално написано от smilegirl12 Бът ай ейнт дън мъч хийлинг Хелоу Кан ю хиър ми?
Първоначално написано от Indistinct Аа, за това ли? Прав си, няма смисъл да питаш. Има смисъл , но ти си знаеш.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Има смисъл , но ти си знаеш. Какъв е смисълът?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз тлитер нямам. остави, само глупости и, оснвен снимките, има в този фейсбук. Знам. Папта затова няма фацебоок.
Първоначално написано от Indistinct Хелоу Кан ю хиър ми? Айм ин калифорния дрийминг абаут ху уи юст то би
Хайде, отивайте да гледате "Щурите съседи".
Първоначално написано от smilegirl12 Айм ин калифорния дрийминг абаут ху уи юст то би Уен уи уър юонгър анд фрии
Първоначално написано от inewton Хайде, отивайте да гледате "Щурите съседи". Нямам къде
Правила