Първоначално написано от smilegirl12 оо лъжеш повярвай ми ... това което написах означава, че той е последния човек с който бих си легнаала Или първия от последните ?
Първоначално написано от deitona22 Или първия от последните ? последния от последните !!!!! да си ходи при монахините.. макар, че не знам как ще ги изкуши да развалят обета си заради него
Първоначално написано от smilegirl12 последния от последните !!!!! да си ходи при монахините.. макар, че не знам как ще ги изкуши да развалят обета си заради него Попа умее да разубеждава хаха .Няма коя да му устои на чара.
Първоначално написано от deitona22 Попа умее да разубеждава хаха .Няма коя да му устои на чара. аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои Има време,ще постигне нещо..ако го иска де. Първоначално написано от Indistinct Бях във Вила Вилекула. Не се шегувам. Така ли се казва аквариума във зоопарка ?
Първоначално написано от deitona22 Има време,ще постигне нещо..ако го иска де. Така ли се казва аквариума във зоопарка ? Не иска не иска
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои Права си, Симона. Дръж фронта.
Първоначално написано от Indistinct Права си, Симона. Дръж фронта. Държа Гери
Първоначално написано от smilegirl12 аз съм единствената явно, но вярвам, че и Гергана ще му устои Тва за Гергана ми е много недостоверно
Първоначално написано от Dwyd96 Тва за Гергана ми е много недостоверно Кимчо,нещо си много адекватен...да не би да си трезвен ?!!?
Първоначално написано от deitona22 Кимчо,нещо си много адекватен...да не би да си трезвен ?!!? Да. Как позна -.-
Правила