Първоначално написано от inewton Означава Второ Пришествие. Хайде сега във "Философия и религия". завръщането ти не е тема която да се обсъжда в раздел "Философия и религия"... остава тук! Causa finita!
Първоначално написано от Indistinct Заглавието не трябва да е това. Освободена си от длъжността си на нунций. И няма да ти платя като толкова знаеш.
Първоначално написано от inewton Освободена си от длъжността си на нунций. И кяла да ти платя като толкова знаеш. Но не и от главен редактор.
Inewton не ме игнорирай
Първоначално написано от YoungBloodZ завръщането ти не е тема която да се обсъжда в раздел "Философия и религия"... остава тук! Causa finita! Власттаа и Църквата винаги са вървели ръка за ръка. Готов ли си да нарушиш традицията?
Първоначално написано от Indistinct Но не и от главен редактор. Не съм те назначавал на такава длъжност.
Първоначално написано от inewton Власттаа и Църквата винаги са вървели ръка за ръка. Готов ли си да нарушиш традицията? с колко си готов да ме подкупиш?
Първоначално написано от inewton Не съм те назначавал на такава длъжност. А сега и забравя. Какви неща прави възрастта с хората...
Първоначално написано от YoungBloodZ с колко си готов да ме подкупиш? Църквата не дава. Само благославя и взима. Още ли не си го научил?
Първоначално написано от Indistinct А сега и забравя. Какви неща прави възрастта с хората... Имам си виагра.
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Закво ти е.. Aре да пееш за успех на изпита другата година бе ;(
Първоначално написано от inewton Църквата не дава. Само благославя и взима. Още ли не си го научил? "с едната ръка взимам, а с другата благославям"
Първоначално написано от Dwyd96 Закво ти е.. Aре да пееш за успех на изпита другата година бе ;( Пласирам я. Ако имаш клинти, казвай. За колко?
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Оо нима ти помага
Първоначално написано от YoungBloodZ "с едната ръка взимам, а с другата благославям" Ето, помниш всичко. Та, на въпроса, какво предлагаш, за да ме имаш за съюзник?
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Днес не мога да те търпя и това не е заради ******.
Първоначално написано от smilegirl12 Оо нима ти помага Искаш ли да пробваме?
Първоначално написано от Indistinct Днес не мога да те търпя и това не е заради ******. Я тебя тоже. Вън от темата ми!
Първоначално написано от inewton Ето, помниш всичко. Та, на въпроса, какво предлагаш, за да ме имаш за съюзник? ще обмисля внимателно предложението ти!
Първоначално написано от inewton Пласирам я. Ако имаш клинти, казвай. За колко? Колко искаш бе, алчен гъз.
Първоначално написано от inewton Я тебя тоже. Вън от темата ми! Бързо оздравяване!
Първоначално написано от inewton Искаш ли да пробваме? С тебе ? Невър
Първоначално написано от YoungBloodZ ще обмисля внимателно предложението ти! Аз имам цяла свита от плебей, така че ако аз съм ти съюзник, тези, които са под мой контрол също са ти съюзници. Първоначално написано от Dwyd96 Колко искаш бе, алчен гъз. Поне 80 лв. Ако искаш по-евтино мога да ти уредя някой семинарист.
Първоначално написано от smilegirl12 С тебе ? Невър Той е идеален за Менелай. И без тва е като бръмбар рогач в главата
Първоначално написано от smilegirl12 С тебе ? Невър Ще стане с добро или с лошо. Още имаш привилегията да избираш.
Правила