Първоначално написано от inewton Не съм те назначавал на такава длъжност. А сега и забравя. Какви неща прави възрастта с хората...
Първоначално написано от Indistinct А сега и забравя. Какви неща прави възрастта с хората... Имам си виагра.
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Закво ти е.. Aре да пееш за успех на изпита другата година бе ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Закво ти е.. Aре да пееш за успех на изпита другата година бе ;( Пласирам я. Ако имаш клинти, казвай. За колко?
Първоначално написано от inewton Пласирам я. Ако имаш клинти, казвай. За колко? Колко искаш бе, алчен гъз.
Първоначално написано от YoungBloodZ ще обмисля внимателно предложението ти! Аз имам цяла свита от плебей, така че ако аз съм ти съюзник, тези, които са под мой контрол също са ти съюзници. Първоначално написано от Dwyd96 Колко искаш бе, алчен гъз. Поне 80 лв. Ако искаш по-евтино мога да ти уредя някой семинарист.
Първоначално написано от inewton Аз имам цяла свита от плебей, така че ако аз съм ти съюзник, тези, които са под мой контрол също са ти съюзници. Поне 80 лв. Ако искаш по-евтино мога да ти уредя някой семинарист. Аз за толко ще си наема актъор бе
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Оо нима ти помага
Първоначално написано от smilegirl12 Оо нима ти помага Искаш ли да пробваме?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да пробваме? С тебе ? Невър
Първоначално написано от smilegirl12 С тебе ? Невър Той е идеален за Менелай. И без тва е като бръмбар рогач в главата
Първоначално написано от Dwyd96 Той е идеален за Менелай. И без тва е като бръмбар рогач в главата Ко каза!?
Първоначално написано от Dwyd96 Той е идеален за Менелай. И без тва е като бръмбар рогач в главата Ааа не не мерси
Първоначално написано от smilegirl12 С тебе ? Невър Ще стане с добро или с лошо. Още имаш привилегията да избираш.
Първоначално написано от inewton Ще стане с добро или с лошо. Още имаш привилегията да избираш. Ето пак твоята садо-мазо страна
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Днес не мога да те търпя и това не е заради ******.
Първоначално написано от Indistinct Днес не мога да те търпя и това не е заради ******. Я тебя тоже. Вън от темата ми!
Първоначално написано от inewton Я тебя тоже. Вън от темата ми! Бързо оздравяване!
Правила