Първоначално написано от YoungBloodZ аами.. аз и ти сме дъртаци само И попа е дърт, Първоначално написано от smilegirl12 Извинете Лъжа е, че иневтон най-много липсва на смайлито Не мисля че е лъжа. Да не се повтаря.
Първоначално написано от deitona22 Не мисля че е лъжа. Да не се повтаря. имаш погрешни помисли
Първоначално написано от smilegirl12 ... Петя, а ти защо си толкова рано на работа?
Първоначално написано от YoungBloodZ Петя, а ти защо си толкова рано на работа? А,че тя адашка ли е ?
Първоначално написано от YoungBloodZ Петя, а ти защо си толкова рано на работа? Какво да ти кажа Петре. Работя от 16:00 до 00:15
Първоначално написано от smilegirl12 Какво да ти кажа Петре. Работя от 16:00 до 00:15 по хладното а? добре добре Първоначално написано от deitona22 Дъ гъръл хес ноу нейм! а гърл*... като един истински фен на гейм аф трон3 трябва да ги знаеш тия неща
Първоначално написано от YoungBloodZ а гърл*... като един истински фен на гейм аф трон3 трябва да ги знаеш тия неща Ай`м сори фор май мистейк.Ду нот джъдж ми,ор дъ Търтъл ис гона кил ми.
Първоначално написано от deitona22 Ай`м сори фор май мистейк.Ду нот джъдж ми,ор дъ Търтъл ис гона кил ми. къде е търтъл нинджата между другото?
Първоначално написано от smilegirl12 Какво да ти кажа Петре. Работя от 16:00 до 00:15 що така ве пенчо да не си кукер ти затова ли се усмихваш на момичета ве ей изящник
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda що така ве пенчо да не си кукер ти затова ли се усмихваш на момичета ве ей изящник ако не ти е станало ясно съм момиче
Първоначално написано от smilegirl12 ако не ти е станало ясно съм момиче о значи си малко хомо а е няма лошо брат ама да знаеш че момичетата не им харесват да им се усмихват преди да им кажеш здрасти ако го правиш ще прошепнат на приятелките си че си зловеща
Правила