Първоначално написано от Dwyd96 Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина. виждам
Първоначално написано от smilegirl12 виждам Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. Уточни какъв бар,той си има жена.
Първоначално написано от deitona22 Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Уточни какъв бар,той си има жена. и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton
Първоначално написано от smilegirl12 и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира.
Първоначално написано от Indistinct Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира. Пак те питам. Знаеш ли какво означава симония?
Първоначално написано от inewton Пак те питам. Знаеш ли какво означава симония? Симония се нарича продажба и покупка на свещен сан, а в по-широк смисъл всякакъв вид търгуване с духовни ценности.
Първоначално написано от Indistinct Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира. Няма. Първоначално написано от smilegirl12 и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton Защо да спирам,на мен ми е весело ? Първоначално написано от inewton Още никой друг не се е навил. Ама ще намеря все някой. Ти ако имаш някого предвид също става Кимчо ще ме информира у фб-то.Блуудз забрави да питаш.
Първоначално написано от deitona22 Няма. Защо да спирам,на мен ми е весело ? Кимчо ще ме информира у фб-то.Блуудз забрави да питаш. Весело е да измъчвате такова невинно момиче като мен
Първоначално написано от smilegirl12 Весело е да измъчвате такова невинно момиче като мен Не знам дали си момиче.Нямам никакво доказателство за това твое твърдение.
Първоначално написано от Indistinct Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира. а с Атанаска може ли да се занимаваме? Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. аз от доста време чакам ти и dwyd да почерпите по някоя друга бира ама нещо се ослушвате само...
Първоначално написано от Dwyd96 Ако е гей бар с лесбийки, които са "по-отворени и любопитни" няма проблеми Aма като го знам, едва ли съм такъв късметлия. П.С ако е от първия вид и ти си поканена За стриптийз бар говоря. Първоначално написано от YoungBloodZ аз от доста време чакам ти и dwyd да почерпите по някоя друга бира ама нещо се ослушвате само... Там бирите са много скъпи. Никой никого няма да черпи. Пък и аз бира не пия, нито ракия нито мастика.
Първоначално написано от inewton За стриптийз бар говоря. Там бирите са много скъпи. Никой никого няма да черпи. Пък и аз бира не пия, нито ракия нито мастика. Кво общо има "жена ми" със стриптийз клуба? Тя не е ревнива, особено като не знае
Първоначално написано от smilegirl12 и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton ооо колко мило но няма нужда да ми показваш колко ме обичаш като се лишаваш от други аз нямам нищо напротив да си с двама ни
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от deitona22 Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Уточни какъв бар,той си има жена. Стига да не е гей бар, нямам против.
Първоначално написано от Dwyd96 Стига да не е гей бар, нямам против. той в други не може да ходи
Първоначално написано от smilegirl12 той в други не може да ходи Ако е гей бар с лесбийки, които са "по-отворени и любопитни" няма проблеми Aма като го знам, едва ли съм такъв късметлия. П.С ако е от първия вид и ти си поканена
Правила