Първоначално написано от Indistinct Виждам. Дали? Че при теб е по-бавно всичко и отнема време да видиши разбереш. Първоначално написано от smilegirl12 Добре Кити Кат как искаш да ти викам искам да се издаде ограничителна заповед Измисли си нещо,пък аз ще дам съгласие,ако не успееш,ще остане Кити кат. Няма да ти трябва,Попа е поп.
Първоначално написано от deitona22 Измисли си нещо,пък аз ще дам съгласие,ако не успееш,ще остане Кити кат. Няма да ти трябва,Попа е поп. Тини? да ама не е дал обет за въздържание
Първоначално написано от smilegirl12 Тини? Не.
Първоначално написано от deitona22 Не. Джу
Първоначално написано от smilegirl12 Тини? да ама не е дал обет за въздържание Искаш ли да пробваме?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да пробваме? какво пък ще пробваш ти
Първоначално написано от smilegirl12 какво пък ще пробваш ти Колко си издържлива и дали владееш креватно джудо. Първоначално написано от smilegirl12 Джу Не.Мисли малко креативно-виж ми ника,аватара.
Първоначално написано от deitona22 Колко си издържлива и дали владееш креватно джудо. Не.Мисли малко креативно-виж ми ника,аватара. Кънтри
Първоначално написано от smilegirl12 Кънтри Това на аватара ми е Леми Килмистер-рокаджия.
Първоначално написано от smilegirl12 какво пък ще пробваш ти Ще виеш като полярно куче на сияние. Имаш думата ми!
Първоначално написано от inewton Ще виеш като полярно куче на сияние. Имаш думата ми! нямам я
Първоначално написано от smilegirl12 нямам я Искаш ли да станеш послушница?
Правила