Първоначално написано от inewton Ще виеш като полярно куче на сияние. Имаш думата ми! нямам я
Първоначално написано от smilegirl12 нямам я Искаш ли да станеш послушница?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да станеш послушница? Че сега каква съм?
Първоначално написано от smilegirl12 Че сега каква съм? Сега си светска мръсница. Ще те водя в Троянския манастир. Там не харесват жени. Ще се отнасят с теб като с боклук.
Първоначално написано от inewton Сега си светска мръсница. Ще те водя в Троянския манастир. Там не харесват жени. Ще се отнасят с теб като с боклук. Дам,верно нема да те иска смайлито.
Първоначално написано от inewton Сега си светска мръсница. Ще те водя в Троянския манастир. Там не харесват жени. Ще се отнасят с теб като с боклук. Аз мръсница? Никога! Ти си сексуалния машкатор
Първоначално написано от smilegirl12 Аз мръсница? Никога! Ти си сексуалния машкатор Объркала си се нещо. Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа.
Първоначално написано от inewton Объркала си се нещо. Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа. така са плебеите... и в събота работят лека
Първоначално написано от inewton Объркала си се нещо. Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа. КОй знай коя нещастница ще Ч*к*ш зад покойте си
Първоначално написано от inewton Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа. Лека. Първоначално написано от smilegirl12 КОй знай коя нещастница ще Ч*к*ш зад покойте си Е,не се научи на цензура-ч*ука*ш
Правила