Първоначално написано от smilegirl12 Аз мръсница? Никога! Ти си сексуалния машкатор Объркала си се нещо. Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа.
Първоначално написано от inewton Объркала си се нещо. Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа. така са плебеите... и в събота работят лека
Първоначално написано от inewton Объркала си се нещо. Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа. КОй знай коя нещастница ще Ч*к*ш зад покойте си
Първоначално написано от inewton Хайде, лека ви нощ, че утре имам литургия. Не съм като вас без работа. Лека. Първоначално написано от smilegirl12 КОй знай коя нещастница ще Ч*к*ш зад покойте си Е,не се научи на цензура-ч*ука*ш
Първоначално написано от deitona22 Лека. Е,не се научи на цензура-ч*ука*ш Извенете приподобни
Първоначално написано от smilegirl12 Извенете приподобни Не съм. Но е хубаво да има цензура,макар и така направена хаха .Модератора няма да мрънка
Първоначално написано от deitona22 Не съм. Но е хубаво да има цензура,макар и така направена хаха .Модератора няма да мрънка модератора е мой човек нали йонги
Първоначално написано от smilegirl12 модератора е мой човек нали йонги хмм. Надушвам афери
Първоначално написано от Dwyd96 хмм. Надушвам афери Някой да носи пуканки?
Първоначално написано от Dwyd96 хмм. Надушвам афери Лнеее просто с Йонги се познаваме
Първоначално написано от Dwyd96 хмм. Надушвам афери пише се авери спите ли ве поздрав https://www.youtube.com/watch?v=uu3scfuB8lU
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Правила