Първоначално написано от Dwyd96 хмм. Надушвам афери Някой да носи пуканки?
Първоначално написано от Indistinct Някой да носи пуканки? Ти също ,защо не ревнуваш? Първоначално написано от Dwyd96 хмм. Надушвам афери Ревнуваш ли,Кимчо? Първоначално написано от smilegirl12 Роки разчести си пощенската кутия Чиста е като момина сълза и светената вода на Попа.
Последно редактирано от deitona22 : 07-15-2016 на 22:02
Първоначално написано от deitona22 Ти също ,защо не ревнуваш? Ревнуваш ли,Кимчо? Чиста е като момина сълза и светената вода на Попа. Това за светената вода на Попа не трябваше да го казваш.Нищо негово не е чисто
Първоначално написано от smilegirl12 Това за светената вода на Попа не трябваше да го казваш.Нищо негово не е чисто Ти пък от къде знаеш ?
Първоначално написано от deitona22 Ти пък от къде знаеш ? Той не е истински поп ама тихо
Първоначално написано от smilegirl12 Той не е истински поп ама тихо По`истински поп от него няма,а на теб не ти ли е време да спиш?
Първоначално написано от deitona22 По`истински поп от него няма,а на теб не ти ли е време да спиш? Нее
Първоначално написано от deitona22 Ти също ,защо не ревнуваш? Дай ми една причина.
Първоначално написано от Indistinct Дай ми една причина. Опитват се да ти го отмъкнат.
Първоначално написано от Dwyd96 хмм. Надушвам афери ти си толкова пиян че си си загубил обонянието... нищо не можеш да надушиш Първоначално написано от smilegirl12 модератора е мой човек нали йонги бе то е така ама ако си непослушна ще те накажа Първоначално написано от deitona22 Не съм. Но е хубаво да има цензура,макар и така направена хаха .Модератора няма да мрънка че аз кога съм мрънкал? аз директно банвам! (нищо че още никой не съм баннал)
Първоначално написано от YoungBloodZ бе то е така ама ако си непослушна ще те накажа Как ли ще я накажеш? Тя иска Попа да я наказва. Първоначално написано от YoungBloodZ че аз кога съм мрънкал? аз директно банвам! (нищо че още никой не съм баннал) въх въх ,опасен модератор на хоризонта
Първоначално написано от deitona22 Как ли ще я накажеш? Тя иска Попа да я наказва. ще заповядам на дясната си ръка (попа) да я накаже
Първоначално написано от YoungBloodZ ще заповядам на дясната си ръка (попа) да я накаже Само да не е много грубо! Първоначално написано от smilegirl12 Стига с тоя поп не го ща не разбрахте ли Не е важно ти да искаш,по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае!
Първоначално написано от deitona22 Как ли ще я накажеш? Тя иска Попа да я наказва Стига с тоя поп не го ща не разбрахте ли
Първоначално написано от smilegirl12 Стига с тоя поп не го ща не разбрахте ли що бре? попа е един истински gentleman даже май е твърде gentle
Първоначално написано от smilegirl12 Стига с тоя поп не го ща не разбрахте ли Нахалитет отвсякъде.
Правила