Първоначално написано от Mana Честит аватар. Pink Floyd настрана, напомня ми на призма Беше време за смяна. Флойд са си Флойд. Първоначално написано от smilegirl12 много як аватар Чи къ,аз слаб аватар нямам хаха. Е,едно време имах 2 слаби,ама..
Първоначално написано от deitona22 Беше време за смяна. Флойд са си Флойд. Чи къ,аз слаб аватар нямам хаха. Е,едно време имах 2 слаби,ама.. Флойд са си Флойд но и Леми си е Леми предния аватар беше по-хубав но признавам че имаше нужда от нов
Първоначално написано от YoungBloodZ Флойд са си Флойд но и Леми си е Леми предния аватар беше по-хубав но признавам че имаше нужда от нов По всяко време мога да върна Леми,но просто Флойд...абе не се описват с думи. п.с.във фб съм седял с една профилна 3 години тъй че
Първоначално написано от deitona22 По всяко време мога да върна Леми,но просто Флойд...абе не се описват с думи. п.с.във фб съм седял с една профилна 3 години тъй че Сложи си хорът на Ватикана или Таизе. Нямаш вкус...
Първоначално написано от deitona22 По всяко време мога да върна Леми,но просто Флойд...абе не се описват с думи. п.с.във фб съм седял с една профилна 3 години тъй че значи си като йонги само, че той си седи с снимката от бала
Първоначално написано от smilegirl12 значи си като йонги само, че той си седи с снимката от бала Аз не обичам да се снимам,рядко излизам хубаво на снимки. Първоначално написано от inewton Сложи си хорът на Ватикана или Таизе. Нямаш вкус... Ти каква музика слушаше ? Първоначално написано от pe6oskeiborda пинк флойд як аватар допада ми поздрав с любимата ми песен от тях https://www.youtube.com/watch?v=BGBM5vWiBLo Баси,как уцели любимата ми тяхна песен...евалата!
Първоначално написано от deitona22 Аз не обичам да се снимам,рядко излизам хубаво на снимки. рзбирам те врат
Първоначално написано от deitona22 Аз не обичам да се снимам,рядко излизам хубаво на снимки. и аз съм така вратле
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Оф,сега и това се върна.
Правила