Първоначално написано от YoungBloodZ един дето започва с д и завършва на р За нея аз съм те питал ако не помниш. Знам колкото и ти. Или дори по- малко. За тази информация се обърни към М****.
Първоначално написано от inewton За нея аз съм те питал ако не помниш. Знам колкото и ти. Или дори по- малко. За тази информация се обърни към М****. не е dreamwalker опитай пак
Първоначално написано от YoungBloodZ не е dreamwalker опитай пак За другия също. И мисля, че също е dreamwalker.
Първоначално написано от inewton За другия също. И мисля, че също е dreamwalker. назови го не знам кой е "другия"
Първоначално написано от YoungBloodZ назови го не знам кой е "другия" (the) dreamer. Или defender, ама той ми е приятел. За него нищо няма да кажа.
Първоначално написано от inewton (the) dreamer. Или defender, ама той ми е приятел. За него нищо няма да кажа. опитай пак жокер: потребителя не е много активен
Първоначално написано от YoungBloodZ опитай пак жокер: потребителя не е много активен Той и defender не е много активен, dreamwalker и the dreamer също. Особено втория.
Правила