Първоначално написано от YoungBloodZ нещо не съм на себе си След последната информационна бомба... И аз на твое място не бих бил.
Първоначално написано от inewton След последната информационна бомба... И аз на твое място не бих бил. ми ти направо ми разката фамилията с тая информация...
Първоначално написано от YoungBloodZ ми ти направо ми разката фамилията с тая информация... Ела във вила "Бояна", ще ти намеря някое момиче от моето село.
Първоначално написано от inewton Ела във вила "Бояна", ще ти намеря някое момиче от моето село. аз не искам момиче от твоето село
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не искам момче* от твоето село В неговото село няма момичета,той не си пада по такива.
Първоначално написано от deitona22 В неговото село няма момичета,той не си пада по такива. Има! От тия дето Не съм dreamwalker постваше. Той по такива си пада
Първоначално написано от Dwyd96 Има! От тия дето Не съм dreamwalker постваше. Той по такива си пада Беше черен ден за форума.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не искам момиче от твоето село Защо? Има и хубави.
Първоначално написано от inewton Защо? Има и хубави. знаеш че не искам тях
Първоначално написано от YoungBloodZ знаеш че не искам тях Много по- хубави от онова, което искаш.
Първоначално написано от inewton Защо? Има и хубави. Стига си хвалил геевете от селото ти!
Първоначално написано от deitona22 Стига си хвалил геевете от селото ти! Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението!
Първоначално написано от YoungBloodZ ми ти направо ми разката фамилията с тая информация... ?!? Първоначално написано от inewton Аз вече държа да ви запозная и сам да го попиташ. Геевете не ги искам около мен.Склонен съм към агресивност ,ако говоря с такъв.
Правила