Първоначално написано от inewton Защо? Има и хубави. Стига си хвалил геевете от селото ти!
Първоначално написано от deitona22 Стига си хвалил геевете от селото ти! Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението!
Първоначално написано от inewton Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението! Познаваш само един? И този един......си ти !
Първоначално написано от deitona22 Познаваш само един? И този един......си ти ! Казах, че не живее тук, не четеш....
Първоначално написано от inewton Казах, че не живее тук, не четеш.... Ти реално живееш на 2 места-София и там.Там си само ти гееев,в София сте повече,за щастие на Кимчо.
Първоначално написано от deitona22 Ти реално живееш на 2 места-София и там.Там си само ти гееев,в София сте повече,за щастие на Кимчо. Кимчо и той ли мина на другия бряг?
Първоначално написано от YoungBloodZ Кимчо и той ли мина на другия бряг? Че той бил ли е на правилния ?
Първоначално написано от deitona22 Ти реално живееш на 2 места-София и там.Там си само ти гееев,в София сте повече,за щастие на Кимчо. Ама оня само в Сандански живее (не говоря за Dwyd).
Първоначално написано от inewton Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението! Бау бау?
Първоначално написано от Indistinct Бау бау? без такива неща, инелтоне
Първоначално написано от inewton без такива неща, инелтоне Какво беше написано?
Първоначално написано от Indistinct Какво беше написано? Цитирам "Ето, разгонена е като кучка"
Първоначално написано от inewton Цитирам "Ето, разгонена е като кучка" Мислех, че ще схванеш въпроса.
Първоначално написано от inewton В моето село няма гееве, стегнал съм положението! браво! малко хора като теб останаха Първоначално написано от inewton Само за глупаците е характерно да говорят без да знаят. не ми се рискува... знам какво искам!
Правила