Първоначално написано от inewton Мура, deitona, solo,... Дейтона ще те пече на бавен огън,не ти него на клада,ама много ,много бавно ще те пече и къса месо от теб.
Първоначално написано от deitona22 Дейтона ще те пече на бавен огън,не ти него на клада,ама много ,много бавно ще те пече и къса месо от теб. И ще ме обявят за мъченик. И пак аз ще съм победител.
Първоначално написано от deitona22 Дейтона ще те пече на бавен огън,не ти него на клада,ама много ,много бавно ще те пече и къса месо от теб. That's too cruel.
Първоначално написано от Indistinct That's too cruel. Представи си теб какво ще те прави... Ще ви е първото и последно чукане заедно, поне на теб, той ще оживее
Първоначално написано от inewton Представи си теб какво ще те прави... Ще ви е първото и последно чукане заедно, поне на теб, той ще оживее Ходиш по ръба.
Първоначално написано от Indistinct Ходиш по ръба. Кой ръб?
Първоначално написано от inewton Представи си теб какво ще те прави... Ще ви е първото и последно чукане заедно, поне на теб, той ще оживее Хрумна ми още нещо-нежежено шило в **** ти и да го въртя,че да се опече и от вътре,да ти по-вкусно като го ядеш,как ти звучи?
Последно редактирано от YoungBloodZ : 07-17-2016 на 20:20
Първоначално написано от deitona22 Хрумна ми още нещо-нежежено шило в **** ти и да го въртя,че да се опече и от вътре,да ти по-вкусно като го ядеш,как ти звучи? И после не бил гей...
Първоначално написано от Indistinct That's too cruel. Мозъка ми може да роди още много,много по-лоши и зли неща.
Правила