Първоначално написано от inewton Добре. Indistinct и deitona22 се усамотиха някъде, опитай да познаеш какво правят. Пак ли ? Не,гледам си Касъл.
inewtone, що си инкогнито?
Първоначално написано от Indistinct Казвай му както искаш. Свърши. Честито!
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ? Не,гледам си филм. Знам ги аз тия филми.
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ? Не,гледам си филм. Kой
Първоначално написано от YoungBloodZ inewtone, що си инкогнито? В стил dreamwalker съм.
Първоначално написано от YoungBloodZ inewtone, що си инкогнито? За да не знаем кога се е усамотил с некой гев.
Първоначално написано от inewton В стил dreamwalker съм. харесваш ли я?
Първоначално написано от deitona22 За да не знаем кога се е усамотил с некой гев. само ако той знаеше...
Първоначално написано от inewton Знам ги аз тия филми. Поправих го,специлано за теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ харесваш ли я? Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ харесваш ли я? Той не харесва жени,не разбра ли това ?
Не се карйте съфорумници
Първоначално написано от deitona22 Той не харесва жени,не разбра ли това ? не знам аз тия работи! Първоначално написано от inewton Не. лъжец.
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжец. Не лъжа.
Първоначално написано от inewton Не лъжа. 1
Последно редактирано от YoungBloodZ : 07-17-2016 на 21:18
Първоначално написано от YoungBloodZ друго ми беше казал преди... ама явно до такава степен лъжеш че сам се оплиташ в лъжите си и забравяш какво си лъгал А ти защо казваш кой какво ти споделя на ЛС?
Първоначално написано от inewton А ти защо казваш кой какво ти споделя на ЛС? не беше на ЛС
За ко се карате за глп
Първоначално написано от smilegirl12 За ко се карате за глп не се караме
Първоначално написано от YoungBloodZ не беше на ЛС А къде?
Първоначално написано от inewton А къде? във форумната кифла или някоя друга спамерска тема
Първоначално написано от YoungBloodZ във форумната кифла или някоя друга спамерска тема Докажи!
Някой скоро пил ли е текила шот
Първоначално написано от inewton Докажи! тъкмо си мислех да се ровя в 1000 страници спам Първоначално написано от smilegirl12 Някой скоро пил ли е текила шот мисля че ти
Правила