Първоначално написано от YoungBloodZ във форумната кифла или някоя друга спамерска тема Докажи!
Първоначално написано от inewton Докажи! тъкмо си мислех да се ровя в 1000 страници спам Първоначално написано от smilegirl12 Някой скоро пил ли е текила шот мисля че ти
Първоначално написано от YoungBloodZ тъкмо си мислех да се ровя в 1000 страници спам Тогава твърдението се отхвърля до доказване на противното.
Първоначално написано от YoungBloodZ тъкмо си мислех да се ровя в 1000 страници спам мисля че ти Правилно мислиш Беше мн яко имше промоци поръчай две вземи пет и да
Първоначално написано от smilegirl12 Правилно мислиш Беше мн яко имше промоци поръчай две вземи пет и да Пет на цената на две!? Това е попска промоция.
Първоначално написано от inewton Пет на цената на две!? Това е попска промоция. Не взимаш си две и получаваш пет без пари тоест общо 7
Първоначално написано от smilegirl12 Не взимаш си две и получаваш пет без пари тоест общо 7 Ама тя текилата не е хубава...
Първоначално написано от inewton Ама тя текилата не е хубава... То не беше само текила
Първоначално написано от smilegirl12 Не взимаш си две и получаваш пет без пари тоест общо 7 те това е промоция хахаха само не знам къде им излиза сметката?? Първоначално написано от inewton Кажи си, че искаш да ви оставя насаме със smilegirl. знаеш че не искам с нея... защо се опитваш да ме дразниш?
Първоначално написано от YoungBloodZ те това е промоция хахаха само не знам къде им излиза сметката?? знаеш че не искам с нея... защо се опитваш да ме дразниш? Кавам истината, не искам да те дразня. Хайде, от мен да мине. Лека нощ.
Първоначално написано от smilegirl12 Правилно мислиш Беше мн яко имше промоци поръчай две вземи пет и да хубава промоция Първоначално написано от inewton Тогава твърдението се отхвърля до доказване на противното. лягай си, inewtone време ти е
Първоначално написано от YoungBloodZ лягай си, inewtone време ти е Кажи си, че искаш да ви оставя насаме със smilegirl.
Правила