Първоначално написано от inewton "Коти" ли те нарича? Знаеш, че на мен може да кажеш. Аз пазя тайна на изповедта. има с какво да те подкупи човек
Първоначално написано от Indistinct Само не забърквай и ти нещо. Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда". Но все пак, скуката може да надделее
Първоначално написано от Dwyd96 Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда". Но все пак, скуката може да надделее Защо отговаряш на един цитат два пъти.?
Първоначално написано от Indistinct Защо отговаряш на един цитат два пъти.? Щото компютрите тук са от времето на бааб ми Чакай, ще включа лаптопа.
Първоначално написано от Dwyd96 Щото компютрите тук са от времето на бааб ми Чакай, ще включа лаптопа. Баба ти трябва да е много млада.
Първоначално написано от Indistinct Баба ти трябва да е много млада. Беше метафорично
Първоначално написано от Dwyd96 Беше метафорично Следващия път използвай "по времето когато динозаврите още бродели по Земята" . По-драматично е и е с еднакво значение и датировка.
Правила