Първоначално написано от Indistinct Какво има да се обяснява за тях? Те са специални. Така де, със специални умения. Цигански съпромат: Без значение колко голямо е съпротивлението на материала, той винаги може да бъде откраднат
Първоначално написано от Dwyd96 Цигански съпромат: Без значение колко голямо е съпротивлението на материала, той винаги може да бъде откраднат Не всички крадат. Имам в енорията си и такива, които идват всяка неделя на църква (не за да крадат или да просят).
Първоначално написано от inewton Не всички крадат. Имам в енорията си и такива, които идват всяка неделя на църква (не за да крадат или да просят). те не крадат те само си взимат
Първоначално написано от YoungBloodZ те не крадат те само си взимат Не взимат, бе. Дори дават някой път.
Първоначално написано от inewton Не всички крадат. Имам в енорията си и такива, които идват всяка неделя на църква (не за да крадат или да просят). Вярно е.
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Във вашите църкви не ходят само от добри намерения. Там някакви помощи им дават и затова. Поне във Велинград е така.
Първоначално написано от inewton Във вашите църкви не ходят само от добри намерения. Там някакви помощи им дават и затова. Поне във Велинград е така. Има социален център, ако говориш за това. Но той е за всички бездомни, без значение дали ходят на църква.
Първоначално написано от Indistinct Има социален център, ако говориш за това. Но той е за всички бездомни, без значение дали ходят на църква. "Препоръчително" е да ходят, за да получат нещо. Това сам пастора го е казвал на дядо ми.
Първоначално написано от inewton "Препоръчително" е да ходят, за да получат нещо. Това сам пастора го е казвал на дядо ми. При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна.
Правила