Първоначално написано от inewton Не всички крадат. Имам в енорията си и такива, които идват всяка неделя на църква (не за да крадат или да просят). Вярно е.
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Във вашите църкви не ходят само от добри намерения. Там някакви помощи им дават и затова. Поне във Велинград е така.
Първоначално написано от inewton Във вашите църкви не ходят само от добри намерения. Там някакви помощи им дават и затова. Поне във Велинград е така. Има социален център, ако говориш за това. Но той е за всички бездомни, без значение дали ходят на църква.
Първоначално написано от Indistinct Има социален център, ако говориш за това. Но той е за всички бездомни, без значение дали ходят на църква. "Препоръчително" е да ходят, за да получат нещо. Това сам пастора го е казвал на дядо ми.
Първоначално написано от inewton "Препоръчително" е да ходят, за да получат нещо. Това сам пастора го е казвал на дядо ми. При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна.
Първоначално написано от Indistinct При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна. хубаво ли готвят, че гледам да спестя за Форд мустанг
Първоначално написано от Dwyd96 хубаво ли готвят, че гледам да спестя за Форд мустанг Разбира се.
Първоначално написано от Indistinct При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна. И всичко това с цел примамване на миряни. Първоначално написано от Dwyd96 още няколко лева отгоре и ще съм със 700мл Текила по-щастлив Текилата ти е по- важна от любовта на ближния? Добре ще е приятелката ти да види това.
Първоначално написано от inewton И всичко това с цел примамване на миряни. Текилата ти е по- важна от любовта на ближния? Добре ще е приятелката ти да види това. Не й го пращай, че ще ми я изпие
Правила