Първоначално написано от Dwyd96 За мен пържола, средно изпечена,с гъби и топено сире е. Тези може да ги прави само баба. Нарича се "Медальон".
Първоначално написано от Indistinct Тези може да ги прави само баба. Нарича се "Медальон". че какво сложно има? и ти можеш... не се измъквай
Първоначално написано от YoungBloodZ че какво сложно има? и ти можеш... не се измъквай А теб какво те спира?
Първоначално написано от Mana А теб какво те спира? нека не сменяме темата... която всъщност е какво може да готви Indistinct?
Първоначално написано от Indistinct Тези може да ги прави само баба. Нарича се "Медальон". Ако се научиш и ти да ги правиш и аз ще се включа в "наддаването" за теб Аз им викам ОБЯД. Маna не се прави на кулинарен експерт Medium искам
Първоначално написано от Dwyd96 Ако се научиш и ти да ги правиш и аз ще се включа в "наддаването" за теб Аз им викам ОБЯД. Маna не се прави на кулинарен експерт Medium искам Само аз ли си обичам мръвката напълно изпечена?
Първоначално написано от Mana Само аз ли си обичам мръвката напълно изпечена? и аз даже я обичам леко прегоряла(АМА ЛЕКО А НЕ НА ВЪГЛЕН)
Първоначално написано от YoungBloodZ и аз даже я обичам леко прегоряла(АМА ЛЕКО А НЕ НА ВЪГЛЕН) Hallelujah!
Първоначално написано от Mana Само аз ли си обичам мръвката напълно изпечена? Аз я обичам алангле, ама последния път в Загреб ми беше толкова сурово че изпасе гарнитурата и оттогава "средно изпечено"
Първоначално написано от Dwyd96 толкова сурово че изпасе гарнитурата
Първоначално написано от Dwyd96 Ако се научиш и ти да ги правиш и аз ще се включа в "наддаването" за теб Аз им викам ОБЯД. Маna не се прави на кулинарен експерт Medium искам " Наддаване? " Внимавай.
Първоначално написано от Indistinct " Наддаване? " Внимавай. Сложил съм го в кавички ;(
Първоначално написано от Indistinct " Наддаване? " това звучи сякаш имат състезание по надебеляване
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Правила