Първоначално написано от golemiq_korab_minava Аз мислих, че е момче По едно време и аз се чудех за пола ти, не се притеснявай.
Първоначално написано от Indistinct По едно време и аз се чудех за пола ти, не се притеснявай. И още може да се чудиш.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Първоначално написано от Indistinct По едно време и аз се чудех за пола ти, не се притеснявай. И още може да се чудиш. Не съм казала кога е това време.
Първоначално написано от Indistinct Не съм казала кога е това време. Каза в минало време. :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Каза в минало време. :Д Вярно е. Може да е било преди няколко секунди. И да използвам думата "сега" вместо "преди", което е моя недосмислица.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava И още може да се чудиш. Пенке стига си ги заблуждавала
Първоначално написано от smilegirl12 Пенке стига си ги заблуждавала Наско, не издавай тайната преди сватбата ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Наско, не издавай тайната преди сватбата ;д Наско ли се казва мислех я за момиче
Първоначално написано от YoungBloodZ Наско ли се казва мислех я за момиче Грешилси йонги, съжеллявам за изненадата
Първоначално написано от smilegirl12 Грешилси йонги, съжеллявам за изненадата Мислех, че се казваш Симона.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Наско, не издавай тайната преди сватбата ;д Няма Пенке, няма :д
Правила