Първоначално написано от Indistinct И продължаваш да го изтъкваш? Че и си скромен.. Мерси мерси но ти си повече. ;Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мерси мерси но ти си повече. ;Д Не ме засрамвай.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мерси мерси но ти си повече. ;Д Ох любов любов млада и невинна
Първоначално написано от smilegirl12 Ох любов любов млада и невинна В грешка си. По един път казвам.
Първоначално написано от smilegirl12 Ох любов любов млада и невинна Ти си по-млада. Само не съм те опознала повече да разбера дали си по-невинна.
Първоначално написано от Indistinct Не ме засрамвай. Не е срамно
Първоначално написано от Indistinct Ти си по-млада. Само не съм те опознала повече да разбера дали си по-невинна. Факт и още един факт
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не е срамно Не е. Но не намерих дгуг подходящ глагол за "скромен".
Първоначално написано от smilegirl12 Факт и още един факт Много факти.
Първоначално написано от Indistinct Много факти. Дам
Първоначално написано от Indistinct Не е. Но не намерих дгуг подходящ глагол за "скромен". Вероятно защото скромността ти надминава словото.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Вероятно защото скромността ти надминава словото. Сладкодумието е опасно средство. Бъди внимателен.
Точно в десетката.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Точно в десетката. Уцелих? Супер.
С малко помощ. Да. Браво.
въпрос: защо кораба понякога пише грамотно а друг път не?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava С малко помощ. Да. Браво. Нямаше нужда да добавяш "Браво". Е, благодаря.
Първоначално написано от YoungBloodZ въпрос: защо кораба понякога пише грамотно а друг път не? Защо морето понякога има вълнение. А друг път не.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Защо морето понякога има вълнение. А друг път не. грешен отговор!
Първоначално написано от Indistinct Нямаше нужда да добавяш "Браво". Е, благодаря. Браво. ;D Хайде лека.
И от мен лека
хайде деца лека!
Първоначално написано от YoungBloodZ грешен отговор! Погледни предпоследната снимка която ти изпратих на лично
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Погледни предпоследната снимка която ти изпратих на лично изтрил съм ЛС-тата
Жалко. От кремъл утре ще получиш нови.
Правила