скЛуйрта ли
Първоначално написано от golemiq_korab_minava скЛуйрта ли ако сериозно не знаеш за коя грешка говорим значи доста ми падна в очите и не не е за склуйрта
Първоначално написано от golemiq_korab_minava скЛуйрта ли Платноход, не се излагай.
Първоначално написано от Indistinct Платноход, не се излагай. добре, вятърче.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava добре, вятърче. Без мен не можеш, какво остроумие.
Първоначално написано от Indistinct Без мен не можеш, какво остроумие. имам моторен двигател, модерна яхта.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava имам моторен двигател, модерна яхта. Значи аз съм само помощно средство? Добре.
Първоначално написано от Indistinct Значи аз съм само помощно средство? Добре. Зависи в коя посока ще духнеш
Първоначално написано от Indistinct Без мен не можеш, какво остроумие. приемам това за "да" а вие големияткорабплава приемате ли индистинкт за ваша съпруга ?
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda приемам това за "да" а вие големияткорабплава приемате ли индистинкт за ваша съпруга ? Аз съм си била продала душата, аз съм била сватовницата..
Първоначално написано от Indistinct Аз съм си била продала душата, аз съм била сватовницата.. просто изказвам общофумната ревност ама аз по принцип съм си
Правила