Първоначално написано от inewton Сбогом. Ще ми липсвате (всички без Мура). отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч!
Първоначално написано от YoungBloodZ отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч! Няма да има реч.
Първоначално написано от inewton Няма да има реч. добре аз за друго отложих ама както и да е
Първоначално написано от Mana Попе, колко ще е дълга речта(ако я има)? 0 символа. Първоначално написано от YoungBloodZ добре аз за друго отложих ама както и да е За ко?
Първоначално написано от inewton За ко? няма значение! утре в 08:30 (най-късно 09:00 ако има задръствания) приключва твоето време
Първоначално написано от YoungBloodZ няма значение! утре в 08:30 (най-късно 09:00 ако има задръствания) приключва твоето време Защо изгрубя изведнъж?
Първоначално написано от inewton Защо изгрубя изведнъж? ти ако мислиш че съм сериозен значи изобщо не си внимавал!
Първоначално написано от YoungBloodZ няма значение! утре в 08:30 (най-късно 09:00 ако има задръствания) приключва твоето време няма да пипаш Попа.
Първоначално написано от YoungBloodZ отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч! Попе, колко ще е дълга речта(ако я има)?
Правила