Първоначално написано от YoungBloodZ има само един начин това да се случи но няма да кажа как! Аз все някога ще се сетя.
Първоначално написано от inewton Аз все някога ще се сетя. Има общо с нарушаване на правилата, подозирам?
Първоначално написано от Mana Има общо с нарушаване на правилата, подозирам? Нямаш нюх.
Първоначално написано от inewton Нямаш нюх. Не съм хрътка, нормално е да нямам
Първоначално написано от Mana Не съм хрътка, нормално е да нямам Не само хрътките имат. Ти от Пловдив ли беше?
Първоначално написано от inewton Не само хрътките имат. Ти от Пловдив ли беше? Ама тяхното е най-силно, доколкото знам. Тц. Карлово.
Първоначално написано от Mana Ама тяхното е най-силно, доколкото знам. Тц. Карлово. Май има и животни с по- силно. А, вярно.
Първоначално написано от inewton Аз все някога ще се сетя. няма Първоначално написано от golemiq_korab_minava хехе каква усмивчица извади Владко Първоначално написано от Mana Има общо с нарушаване на правилата, подозирам? не
Първоначално написано от YoungBloodZ няма хехе каква усмивчица извади Владко не Имаш ли толкова хеликоптери? https://youtu.be/Cm0eQyqOTXs
Правила