Първоначално написано от inewton Чек па красива... Ама е мръсница. Е смисъл, без плик на главата ли излиза?.... Екстра, аз праведни не харесвам
Първоначално написано от Dwyd96 Е смисъл, без плик на главата ли излиза?.... Екстра, аз праведни не харесвам Е, не е чак толкова грозна. Тя пее в хора защото аз я накарах, не че е праведна.
Първоначално написано от inewton Е, не е чак толкова грозна. Тя пее в хора защото аз я накарах, не че е праведна. За сега единственото й лошо качество е, че ти е роднина (Mаугли да не го приема като обида(Е) )
Първоначално написано от Dwyd96 За сега единственото й лошо качество е, че ти е роднина (Mаугли да не го приема като обида(Е) ) Тя съвсем ти падна в очите вече. Не прилича на мен, спокойно.
Първоначално написано от inewton Тя съвсем ти падна в очите вече. Не прилича на мен, спокойно. Прочем, защо да я издържам 1 година? Първоначално написано от YoungBloodZ развратници такива И теб ще включим бе.. Стига си мрънкал (Но си намери друга братовчедка на нютон)
Първоначално написано от Dwyd96 Прочем, защо да я издържам 1 година? И теб ще включим бе.. Стига си мрънкал (Но си намери друга братовчедка на нютон) Обърках се. Не една година. Само до октомври,вдокато отиде студентка и не се налага да е при мен. Прочее до краявна септември тая година. Другите са грозни.
Първоначално написано от inewton Обърках се. Не една година. Само до октомври,вдокато отиде студентка и не се налага да е при мен. Прочее до краявна септември тая година. Другите са грозни. Бахти скръндзата си.
Първоначално написано от Dwyd96 И теб ще включим бе.. Стига си мрънкал (Но си намери друга братовчедка на нютон) тоя пък... не ти искам парясниците
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя пък... не ти искам парясниците Как обижда роднините на Нютон.. Трябва да се баннеш сам. Първоначално написано от inewton Не бе. Те техните й пращат пари, ама аз предпочитам да си живея сан. За да си водиш "мръсници" ли.
Правила