Първоначално написано от baby_baby И аз като ходя на село поливам ама чак като стана :д така че може да ти помогна не че е трудно :д Което е към 12-1 хах. Ела разпъвай маркучи,мотор до герана и т.н. Попе,ти къде се мешаш? След 20 мин изчезвам крайно, тогава си плямпай.
Първоначално написано от deitona22 Което е към 12-1 хах. Ела разпъвай маркучи,мотор до герана и т.н. Попе,ти къде се мешаш? След 20 мин изчезвам крайно, тогава си плямпай. Аз мисля аз да поливам а ти да разпъваш маркуча :д
Първоначално написано от baby_baby Аз мисля аз да поливам а ти да разпъваш маркуча :д За поливане говорим още нали? Добре,има сделка. Идвай утре към 6:30 на село. Попе, като се върна на София ще ти кажа.
Първоначално написано от deitona22 Попе, като се върна на София ще ти кажа. Какво ще ми кажеш?
Първоначално написано от deitona22 За поливане говорим още нали? Добре,има сделка. Идвай утре към 6:30 на село. Попе, като се върна на София ще ти кажа. 6:30 :O може малко да закъснея :д сега цял месец съм почивка и гледам да си наваксам със съня :д
Първоначално написано от baby_baby 6:30 :O може малко да закъснея :д сега цял месец съм почивка и гледам да си наваксам със съня :д Добре,тамън ще разпъна маркучите и ще чакам. Ще спиш после. П.с.още 10 мин
Първоначално написано от deitona22 Добре,тамън ще разпъна маркучите и ще чакам. Ще спиш после. П.с.още 10 мин Добре чакай ме
Първоначално написано от baby_baby Добре чакай ме Чакам те,ама ако закъснешш или не дойдеш, тебе ще полея
Правила