здравейте! Името ми е Джен и съм от Русе на 13 години. Исках да ви разкажа една история, която ми се случи наскоро, но още не знам какво да направя. В Русе има групички от така наречените "Пластмасови" (с няколко приятелки ги наричаме така). Там са събрани всички известни, наперени, фалшиви и гадни момичета и момчета, които живеят в целия град. Преди около седмица се запознах с едно от тях-походката (всеки си има псевдоним, защото целта е всички да останат анонимни). Първо беше много мила с мен и ме покани да стоя с тях. Мислех да откажа, но си помислих "какво пък, нови приятели" и отидох. Стоях с тях цяла седмица. С походката станахме приятелки-писахме си, споделяхме си и всичко, което правят приятелите заедно. Запознах се с много хора. И така не след дълго й споделих, че харесвам едно много сладко момче, което принципно стои с тях, но това лято се върна приятелката му (която не знаех, че съществува) от Англия и излиза само с нея. Преди да разбера, че той е обвързан си писахме и му казах, че го харесвам. Той е казал на приятелката си, нейното име остава в тайна, така че ще я наричаме пинчера (има куче пинчер и е влюбена в него) и тя започна да ми вика името по целия център, да се подиграва с мен и да ме бъзика. Беше ми много гадно, но какво да правя-игнорирах я. Един ден реших да седна на операта докато чакам две момчета. Тя дойде и започнаха отново подигравките, намеците, сърказма. Дойде и момчето, но то не беше като нея. Него го наричаме байка, защото кара BMX. Той й каза няколко пъти да ме остави, но тя му отказваше. Дойдоха и други байкъри, но те не ми говориха изобщо. И след половин час някъде пристигнаха и приятелите ми. Тръгнахме да се разхождаме, но котката на единия се разболя и отиде до един магазин да й купи разни неща. Другия го придружи, а аз седнах на пейката да ги изчакам. Дойдоха други две момчета-Колата (постоянно пиеше кола) и руснака (рус със сини очи). Те карат тротинетки за трикове, така че ги зачисляваме към байкърите. Те също ме скъсаха от подигравки, целеха ме с едно топче, заливаха ме с течности, обиждаха ме. Дойдоха приятелите ми и тръгнахме към апартамента на едното момче, за да остави лекарствата за котката. Колата и руснака се влачеха и разказваха на длъж и на шир, че харесвам байка и към тях се присъединиха още 5-6 момчета, които правеха същото-подигравки и подигравки. Наричаха ме Мани (мамута от детския филм "Ледена епоха") и много други неща. Аз си тръгнах без да разберат. Не излизах няколко дни и днес ми се наложи да отида на центъра за да се видя с момичето, за което ви разказах по-рано-походката. Първо никой нищо не ми каза, но след 2 часа тя отиде при колата, руснака и другите. Мислех, че ще ме защити, но не. Тя показа чата ни. Показа там, където й бях казала, че искам да съм на мястото на пинчера, защото байкъра е близък с нея. Казах й, че ще бъде хубаво да имам гадже байкър и да съм известна. При което дойдоха колата и друг байкър-никнейма. Започнаха най-жестоките обиди и подигравки. С плач си тръгнах от там. Страшно ме беше срам. Сега не знам какво да правя. Трябва ми съвет, но в никакъв случай няма да казвам на родителите ми. Моля ви, кажете какво да правя.....
Последно редактирано от Jenaration : 07-19-2016 на 17:05