Здравейте, така ще жледам да го карам на кратко за да може всеки да го разбере, не съм добър в обясненията ..
Така проблема е че момичето което харесвам има най-добра приятелка (нещо като нейна майка не мога да я определя, но я пази постоянно, и мисли само за нея ( не не е лесбийка) и беше недоволна че си пишех и си говорех с приателката й) та тази приятелка й каза да избира между мен и нея (говоря за момичето което харесвам че трябва да избира) не се учудих че избра приятелката си, странното беше че искаше да подържаме контакт без приятлката й да знае, добре до преди няколко дни когато ми писна да съм на заден план и едва ли не да няма време за мен... За 3 седмици май сме се виждали най-много 1-2 пъти през другото време уж е заета или прави нещо (не е така знам че нищо не прави не е от типа хора дето се трудят к т.н.).. Преди няколко дни й казах, че трябва да говорим и й звънях, не след дълго получих съобщение че е заета и трябва едвали не да чакам защото уж е "заета" и няма 2 минути да ме чуе каквото искам да й кажа.
Добре някак успях да не се вбеся и да се скарамв и ми каза че ще ме потърси (което е правила 1-2-3 пъти от както се познаваме тоест от поне 4 месеца) .. Та според вас дали ще ме потърси, и вобще да очаквам ли нещо ? Дори и да ме чуе и да се промени (не вярвам кой знае колко) какво да правя с приятелката й ? Нямам представа вече какво да правя ..