.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Vesito200abv.bg
    Guest

Вашето мнение?

Здравейте, хора искам да чуя вашето мнение преди месец скъсах с приятеля ми и сега съм мн объркана ... защото той ми харесва снимките в Facebook ?Защо го прави според вас ? Мн съм объркана ...

Липсваш му може би ? Едвали може да те забрави и иска пак да сте заедно. Възможности много ...

Цитирай Първоначално написано от Vesito200abv.bg Виж мнението
    Здравейте, хора искам да чуя вашето мнение преди месец скъсах с приятеля ми и сега съм мн объркана ... защото той ми харесва снимките в Facebook ?Защо го прави според вас ? Мн съм объркана ...
    Май си те иска обратно !!

Това, че ти си скъсала с него, значи че ти нямаш чувства, но не значи, че той няма.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Може пък и нищо да не означава .. Ако сте си останали в приятелски отношения е нормално да ти харесва снимките

Супер фен
    Може да не означава нищо,може и да иска пак да сте зедно.Почни да се виждаш с него и ти сама ще разбереш какво иска той,a и какво искаш ти самата.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Може би иска да сте заедно пак но не му стиска да ти каже и намеква с това като ти харесва снимките

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ахаха това че ти харесва снимките не значи че иска да сте заедно просто гледай какво прави извън Интернет

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Ахаха това че ти харесва снимките не значи че иска да сте заедно просто гледай какво прави извън Интернет
    +1 (y)

Начинът по който те кара да не го забравяш според мене е глупаво след като си се скарала с партньора ти пак си имате Fb-тата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си