Може и да стане, ама идеята е да са мазнички и с хрупкава коричка, да знаеш. Не гарантирам опечени дали ще са същите, щото и лукът и краставичките няма да хрупат във фурна.

А всъщност направих пиле с млечно - сиренен сос.
Вари се бяло пилешко месо, след което се накъсва. Съвсем леко се запържва с розмарин и босилек, за около 5 минути. В друга тенджерка се слага масло 125 грама, което като се разтопи и почнат да излизат балончета, се слагат 3-4 супени лъжици брашно и се бърка енергично, докато се запържи. Сипва се литър прясно мляко със стайна температрура и се бърка, докато стане хомогенно. Слага се синьо сирене, бял пипер и пилето. Бърка се, докато се разтопи хубаво сиренето и сосът стане хомогенен.