Досущ както се държеше една моя бивша и тя си имаше друг вариант, които зарибяваше, тоест това означава, че в нейните очи, ти си по ниско от този, които зарибява ако се държи така... Съвета ми ще е нещо, което ще ти се стори контра продуктивно, но тъй като изучавам човешката природа, ми е нещо като страст, плюс хилядите изследвания и доказателства, от хора по умни от мен, поне мога да ти гарантирам, че е най добрия ти шанс да извлечеш нещо от тази ситуация.. Връзката е към края си, ако се държи така, значи е намерила заместител, единственото нещо, което можеш да направиш и евентуално да има ефект е да спреш комуникацията, да спреш да се опитваш я караш да си върне чувствата към теб, абе въобще да и покажеш, че не ти пука и можеш и без нея (Макар и двамата да знаем, че имаш чувства, понякога е по добре да се държим по студено, за да разпалим искрата пак, като събудим вродената природната несигурност, която всяка жена има до някаква степен).. Това е единствения ти вариант, да покажеш, че не ти пука.. НА този етап, нямаш какво да губиш или ще се върне или ще си тръгне, което е по вероятно, ако продължиш да се държиш както досега.. П.П Виж профилната ми снимка, тя обяснява това, което ти казах визуално