.
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Threaded View

Мега фен Аватара на LoveInfect

Здравословно хранене-всичко за храненето-ОТГОВОРИ

Здравейте хора, забелязала съм, че много мои приятели (всъщност полвината свят) имат проблеми със правилното хранене... или пък с вредната храна, хора които обичат чипс или Мак Доналдс например, но не могат да го откажат дори да искат... Хора всъщност над полвината заболявания в днешно време са всъщност свързани с НЕПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ. В крайна сметка, вярвате или не, голям брой хора всъщност хора умират от това... може би не веднага, но вредните последици от тези храни се натрупват, да натрупват и се отключват неща от сорта на алергии до ракови заболявания.
    Пиша тук, защото съм човек преминал през много неща точно относно храненето, защото досега съм помогнала на много много хора... и защото искам да дам шанс на всеки, който иска да подобри здравето си. Искам да обърна индивидуано внимание на всеки, и да получи най - доброто!
    ВСЕКИ КОЙТО ИМА ВЪПРОСИ ОТНОСНО:
    - Калорийният прием
    - Етата ( "i.e: Е0776), всички съставки в опаковките като палмовото масло и т.н + всички полу-фабрикати и опаковани храни
    - Захана зависимост
    - Cravings - неутолими гладове за солено, сладко, кисело...=причина за "изкушенията"
    - Веганство/Вегетарянство
    - Вибрациите на различните храни и езотерично хранене според натална карта
    - БИО храните и различните сертификати
    - ГМО храните
    - Хранителни алергии
    - Храни подпомагащи оздравяване
    - Разделно хранене
    - Алкалните и киселинните реакции в организма в следствие от храната
    - здравослово приготвяне на храна
    - гладуване и последствия
    НЕКА ПИШЕ НА ЛС
    Последно редактирано от LoveInfect : 07-16-2016 на 22:40