.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Виж си ти простотиите които си пишеш. От коментарите ти лъха на комплексиран младеж
    Виж си безсмислиците, които пишеш! От коментарите ти лъха наивност и още малко от тях ще изскочи анимационо пони !
    Не само с пари можеш да си щастлив.
    Без пари - няма щастие, нито нормален живот! Никога !
    За щастие не всички са материалисти като тебе...
    Чакам с нетърпение моментът, когато ще се сблъскаш челно с живота и тогава ела пак да ми разкажеш за щастието и парите ! Мечтаталче... !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Виж си безсмислиците, които пишеш! От коментарите ти лъха наивност и още малко от тях ще изскочи анимационо пони !
    Без пари - няма щастие, нито нормален живот! Никога !
    Чакам с нетърпение моментът, когато ще се сблъскаш челно с живота и тогава ела пак да ми разкажеш за щастието и парите ! Мечтаталче... !
    Току що подписа че си материалист.
    Може би се комплексираш от това, че баща ти е мултимилионер, но не ти дава пари за да си направиш пластична операция!

Супер фен
    Току що подписа че си материалист
    Да то и аз съм материялистка,по-добре от колкото да съм влюбчива и наивна глупачка и после,аз да страдам от наивността си.Глупак е този,който има сляпо доверие дори и на приятелите си.И приятел може да ти забие нож в гърба ,ако така му е удобно.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Да то и аз съм материялистка,по-добре от колкото да съм влюбчива и наивна глупачка и после,аз да страдам от наивността си.Глупак е този,който има сляпо доверие дори и на приятелите си.И приятел може да ти забие нож в гърба ,ако така му е удобно.
    приятел не забива нож в гърба просто ти си мислиш че ти е бил приятел

и като си материалист какво? ще се омъжиш по сметка и ще бъдеш щастлива ли?

за грозния няма да коментирам това дете не знае на кой свят се намира
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Хубаво тогава, иди и си намери някой богат чичка, на когото да си продаваш тялото.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    приятел не забива нож в гърба просто ти си мислиш че ти е бил приятел

и като си материалист какво? ще се омъжиш по сметка и ще бъдеш щастлива ли?

за грозния няма да коментирам това дете не знае на кой свят се намира
    +

Супер фен
    ще се омъжиш по сметка и ще бъдеш щастлива ли?
    Определено да,ако ми се отдаде възможност дори няма и да се замисля и ще се омъжа по сметка.Поне ще знам,че аз и децата,които родя ще сме застраховани и осигурени за цял живот(:,a няма нещо ,което може да ме спре ,да го направя,ако ми се отдаде възможност пак казвам.И още нещо...още по-добре ще да е женихът да е чужденец от западно Европейските странти....като Франция или Германия на пример

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Определено да,ако ми се отдаде възможност дори няма и да се замисля и ще се омъжа по сметка.Поне ще знам,че аз и децата,които родя ще сме застраховани и осигурени за цял живот(:,a няма нещо ,което може да ме спре ,да го направя,ако ми се отдаде възможност пак казвам.И още нещо...още по-добре ще да е женихът да е чужденец от западно Европейските странти....като Франция или Германия на пример
    на тебе душата ти е празна просто
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Имам една такава позната, която се омъжи за богат чичко и к'во? 2008/2009 загуби бизнеса си, от мъка изпи и изигра всичките си пари и сега има цироза. А тя през това време 2 деца му роди. Сега той умира, а тя с децата живеят с много ограничения, нито може да го зареже, нито има избор, защото възрастта дето на чичковците им се харесва отдавна е минала, а и не е сама.
    Така че парите не са всичко, идват и си отиват, вярно че е по-хубаво и по-лесно като ги има, но има неща, които са много по-важни.

( и да, нейният чичко, също не беше българин, а и тя като теб се мислеше за много хитра)

Супер фен
    за грозния няма да коментирам това дете
    OOO,a колкото до Грозният...въобще не е дете,ако съдим по масивите на гърбът му

OOO,a колкото до Грозният...въобще не е дете,ако съдим по масивите на гърбът му
    То щот хората израстват когато си направят мускули на гърба. that logic :facepalm:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си