.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    Ходил съм в тоалетната на богат човек и вътре е било повече от мизерно. Прасетата си държат по-чисто.
    Бил съм и в тоалетната на човек от средната класа. Лъснато, мирише хубаво, нямаш притеснения да седнеш на гърнето и да си свършиш работата.

Като цяло вижте тоалетната на човек и ще разберете големината на простащината в душата му.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Ходил съм в тоалетната на богат човек и вътре е било повече от мизерно. Прасетата си държат по-чисто.
    Бил съм и в тоалетната на човек от средната класа. Лъснато, мирише хубаво, нямаш притеснения да седнеш на гърнето и да си свършиш работата.

Като цяло вижте тоалетната на човек и ще разберете големината на простащината в душата му.
    Това е простащина, или лошо възпитание. По-горе споделих, че малко хора ще използват средствата си правилно.

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Това е простащина, или лошо възпитание. По-горе споделих, че малко хора ще използват средствата си правилно.
    Средствата нямат значение, ако човекът е простак и глупак. Всекидневни и редовни примери има навсякъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си