Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Същото можеше да ѝ се случи и ако чичкото ѝ не беше богат !
Така ли било ? Трябвали ти ?! Значи не можеш без тия "материални неща" ? За да живеем добре и за всичко трябват пари !
Аз не съм твърдял друго! Друг е въпросът доколко тия неща зависят пряко от нас и можем ли да ги променим. Аз например съм грозен и никой не ми е виновен за това, но не мога да го променя. С много пари бих могъл - тогава щях да съм "готин", дори пак да си бях грозен !
Няма такива хора! Ако са сами - значи не са силни!
Това че си ''грозен''(също зависи от гледната точка) не значи нищо. Ако щеш бъди милионер, празна ли ти е душата и не си ли истински човек, пак няма да имаш истински приятели, които да те ценят истински, а само подмазвачи и лицемери които ще искат да те използват заради парите ти ...............
Това да бъдеш ''готин'' няма връзка с външната красота (което е нещо отностително - според мен няма грозни и красиви хора - има такива които не обръщат внимание на външния си вид и такива, които обръщат внимание на външния си вид)....да си готин идва от характера...имам един съученик, който преди две години беше доста затворен в себе си, доста срамежлив, макар че се поддържаше доста добре, направо беше като излязъл от американски тийн филм...но той не беше сред ''готините'' а по-скоро си беше скучничък...ноо сега се промени и не е такъв, по-общителен е.
Така че....