.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Няма такива хора! Ако са сами - значи не са силни!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Дай пример, ОСВЕЕН себе си, че като гледам нямаш достатъчно житейски опит.

Да. Има хора, които могат да преодолеят семейството. Не чувстват голяма нужда. Или я преодоляват.

Но дори тези хора живеят с унисон на човешката общност. Подчиняват се пряко или косвено на други хора. Контактуват активно с ''приятели''. Киснат в нета, за да си пишат със сродни души. Говорят си с кучето. Ти живееш заобиколен от природа, с която осъществяваш непрекъснат контакт и взаимодействие. Самодостатъчен индивид няма. Дори да си мислиш, че можеш да живееш без образа на другите, дори да си асоциален по характер, дори да не обичаш никого, ти сам си никой.
    ЪЪъъъ Корабе...аз не съм казал да не говориш с никого, да бъдеш отшелник и т.н........аз казах да бъдеш независим ПСИХИЧЕСКИ...знаеш ли какво означава това или да обясня ?
    Абе хора, вие що не ми четете писанките както трябва бе ? Нали преди малко точно това изтъкнах.

''Е аз не съм казал да живее сам, а да бъде независим.
    Едно е да водиш отшелнически живот, друго е да си независим.''

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не, ако не беше богат, нямаше да тръгне с него. Колкото по-високо си, толкова по-лошо се пада.
    + 100000000

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    ЪЪъъъ Корабе...аз не съм казал да не говориш с никого, да бъдеш отшелник и т.н........аз казах да бъдеш независим ПСИХИЧЕСКИ...знаеш ли какво означава това или да обясня ?
    Абе хора, вие що не ми четете писанките както трябва бе ? Нали преди малко точно това изтъкнах.

''Е аз не съм казал да живее сам, а да бъде независим.
    Едно е да водиш отшелнически живот, друго е да си независим.''
    Може да не съм разбрал какво имаш предвид под независим.

Например не можеш да бъдеш с човека, когото обичаш. Това те кара рано или късно да се научиш да живееш добре и без него. Да можеш сам си самодостатъчен както каза ти.

Аз обаче продължих по-напред и ти обясних, че човешкото съзнание и човешкия организъм не може да просъществуват сами. Този пример ти го сложих, за да разбереш, че независимост, в каквато и да е същност да я използваш - не мисля, че съществува. Монасите може да живеят в друг свят и да мислят по друг начин от съвременния модерен човек, но дали са независими от Бог?

Обясни и за материализма Защото не чух грозния никъде да отхвърля наличие на енергийни сили, дух и тнт, нито аз. По-скоро тук целим постигане на една задоволителна материална граница, въпреки че за всеки тя е различна. Аз още в началото споделих за каква степен от парични принадлежности пиша. Живее се и с много по-малко, отколкото си мислиш, друг е въпросът дали ще бъдеш ''приет'' в цивилизационната система, в държавната машина, или ще бъдеш отхвърлен. А парите са средство, което отварят врати и възможности ти да промениш нещо. Поне аз не виждам как без някаква магическа сила можеш да прекършиш системата.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 07-24-2016 на 09:09

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    които ще искат да те използват заради парите ти
    По-скоро аз ще ги използвам, или ще се използваме взаимно !
    Това да бъдеш ''готин'' няма връзка с външната красота (което е нещо отностително - според мен няма грозни и красиви хора...
    Тука си прав - парите са по-важни. Всеки грозник с пари е готин, поне за достатъчна част от хората, така че да има някакви "приятели" и някаква жена в леглото!
    има такива които не обръщат внимание на външния си вид и такива, които обръщат внимание на външния си вид
    Аз обръщам внимание на външния си вид и се поддържам, но това не ми е помогнало с жените досега. Явно не е достатъчно. Просто съм грозен и без пари, това е всичко.
    Нищо смислено не можа да кажеш, нали ?! Няма сам човек, който да е силен и успял!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    По-скоро аз ще ги използвам, или ще се използваме взаимно !
    Тука си прав - парите са по-важни. Всеки грозник с пари е готин, поне за достатъчна част от хората, така че да има някакви "приятели" и някаква жена в леглото!
    Аз обръщам внимание на външния си вид и се поддържам, но това не ми е помогнало с жените досега. Явно не е достатъчно. Просто съм грозен и без пари, това е всичко.
    Нищо смислено не можа да кажеш, нали ?! Няма сам човек, който да е силен и успял!
    Ох, явно с теб за материализма няма да се разберем.
    Добре де, кой ти каза че жените гледат красотата и парите ? Това е клишираното оправдание на жалкарите, които не могат да си уредят мацка.
    Ох, Грозни...май не знаеш какво казват - тези които са на върха са най-самотните... Там няма място за много хора...

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Абе хора той не е на никакви 20 години вижте профила му пише че е на 29 а е регистриран 14 януари 2014 година,смятайте малко Сега сме 2016 година значи се е регистрирал в форума когато е бил на 26-27 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си