- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не е това, което фантазирате, че е момчета !
Не съм съгласна,че жената обсипва с грижи мъжът ,ако мисли,че ще го загуби....поне не от части де...Аз да речем и да не го загубя,и да го загубя хич не ми дреме,вече въобще не го ревнувам,а преди бях страшно ревнива,хич изобщо вече не се ядосвам и не ми дреме,сега той мрънка,че не му звъня често.Аз и да обичам мъж никога няма да му бъда робиня и ,когато свирне да му бъда на разположение,това няма шанс да се случи при мен.По-скоро,той ще ми играе по свирката,ако иска да е с мен и да не ме загуби.
Всеки е уникален... И да и не, от една страна си зависи от нас, от друга сме повлияни от едни и същи инстинкти и механизми на гущеровия и бозайническия мозък( да скъпа, колкото и да ти се иска да сме нещо повече от животни, за жалост и ние сме и се влияем от набор инстинктивни механизми, които понякога заобикалят сложния ни неокортекс и ни карат да се държим ирационално и предвидимо, в много случай, примерно когато сме в уплашени достатъчно), тоест това, което се опитвам да кажа е , че много неща са предвидими и докато сме уникални от една страна, от друга се държим еднакво в много ситуации и по време на определени чувства. Генерализациите, се ползват, за да се групират нещата, в които не сме уникални. Тоест генерализациите (общите знаменатели) са валидни, когато могат да бъдат защитени и всяка генерализация, може да бъде оспорена, ако се представят доказателства.
Последно редактирано от Maleficus : 07-22-2016 на 13:45