Момиче на 14 съм. Да, да ясно ми е какво ще кажете - "на 14 тръгнала да ми говори за любов". Ем първо прочетете и после изводите, а на когото не му харесва, просто да не кометира излишни неща. Благодаря.
Гледам как навсякъде по фейсбук, а и мои приятели имат връзки по година, година и нещо, две дори. Защо за бога аз не мога да си намеря момче? Готова съм за сериозна връзка, защото определено характерът ми не е като за 14, а и честно живеем в такова време, в което е възможно да имаш сериозна връзка на 14, понеже усвояваме по-лесно нещата (и пак казвам не искам да коментирте възрастта ми). Въпросът е, че винаги когато тръгвам с някое момче, защото имам симпатии към него го зарязвам, защото имам чувството, че няма да се получи и съм несигурна. Вие несигури ли сте при нова връзка и колко трябва да чакам, за да разбера дали това е човекът за мен?
Ще дам един прост пример. Харесвах момче, но като тръгнахме станах несигурна в чувствата си. Защо? Така става ВСЕКИ път.
Знам, че съм готова за сериозна връзка, но как за бога да намеря точния човек..?