.

Виж резултатите на анкетата: Имали ли сте сериозна връзка?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

7 46,67%
  • Не

8 53,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Коментара ти е полезен за питащата, колкото тебешира е полезен за един пингвин

По темата, първо знаеш ли какво търсиш ? Можеш ли да изкараш един лист и да напишеш, какво търсиш в един мъж и какво предлагаш в замяна ? Смисъл лесно е да парадираш зрялост, ама ако не знаеш какво искаш, първо трябва да поработиш върху себе си И тогава да търсиш някои, които задоволява горе долу нещата, които търсиш. Второ ! Ако знаеш какво търсиш в един мъж и можеш да направиш списък с лекота, списъка ти разумен ли е ? Смисъл, ако е изключително голям и капризен, можеш ли да допринесеш с нещо в живота на такъв човек или очакванията ти граничат с филмче на дисни ? Трето ! Никои не е идеален, винаги в началото има тръпка и ВИНАГИ изветрява без изключение, единствената разлика е, колко бързо. Достатъчно зряла ли си да приемеш недостатъците на един мъж, след като изветрее тръпката и започнеш да ги забелязваш по ясно (освен това и ти имаш недостатъци, всеки има, в началото не се забелязват, защото сме влюбени до глупост ) ? Освен това, възрастта има значение, защото ВСЕКИ човек преминава през един период на изострени емоции, а именно пубертета, дори да си мислиш, че не ти влияе, ГРЕШИШ, тоест част от несигурността ти може да бъде обяснена и от този фактор (част и говорим за научно доказано нещо, аз съм преминал, ако имаш по голяма сестра и тя е преминала и всеки ще премине през една или друга форма, на изострена емоционалност и податливост на хормонални влюбвания, които изгарят като слама по време на суша. ) !
    Така, мерси за голямото мнение. Иначе много добре мога да кажа какво търся и какво давам. И разбирам, че никой не е перфектен. Не искам много, въобще даже и определено нямам списък дълъг 1 страница с качества, които търся. Искам две-три неща, които са ми нужни. На кратко - знам какво искам. Колкото до това какво съм готова аз да дам. Много. Време. Внимание. Всичко от което се нуждае. Естествено няма да мога да задоволя всички капризи.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от n.hristova Виж мнението
    Така, мерси за голямото мнение. Иначе много добре мога да кажа какво търся и какво давам. ... Искам две-три неща, които са ми нужни. На кратко - знам какво искам.
    Какво търсиш и какво даваш?

И няма как да не засегнем възрастта, защото ти казваш, че си на 14 и приятелките ти имат връзки по година-две, което значи, че си имат сериозни приятели от 12 годишни???

А колкото до твоя проблем - отпусни се и се пусни по течението. Нещата ще се случат тогава, когато трябва да се случат. Колкото повече търсиш, толкова по-разочарована ще си и няма да намираш /знам, че е клише, но реално наистина колкото повече задълбаваш в даден 'проблем', толкова положението става по-зле и няма оправия/.
    И между другото наистина не е от кой знае каква важност да имаш приятел и не ти го казвам, за да ти обясня 'колко много по-важни неща има', а ти го казвам, защото да имаш връзка с някой в никакъв случай не е само цветя и рози, и евентуалните нерви, които ще ти коства едва ли ще си заслужават (това за сериозните връзки, особено при напасването на характерите).

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си