Цитирай Първоначално написано от n.hristova Виж мнението
Момиче на 14 съм. Да, да ясно ми е какво ще кажете - "на 14 тръгнала да ми говори за любов". Ем първо прочетете и после изводите, а на когото не му харесва, просто да не кометира излишни неща. Благодаря.
Гледам как навсякъде по фейсбук, а и мои приятели имат връзки по година, година и нещо, две дори. Защо за бога аз не мога да си намеря момче? Готова съм за сериозна връзка, защото определено характерът ми не е като за 14, а и честно живеем в такова време, в което е възможно да имаш сериозна връзка на 14, понеже усвояваме по-лесно нещата (и пак казвам не искам да коментирте възрастта ми). Въпросът е, че винаги когато тръгвам с някое момче, защото имам симпатии към него го зарязвам, защото имам чувството, че няма да се получи и съм несигурна. Вие несигури ли сте при нова връзка и колко трябва да чакам, за да разбера дали това е човекът за мен?
Ще дам един прост пример. Харесвах момче, но като тръгнахме станах несигурна в чувствата си. Защо? Така става ВСЕКИ път.
Знам, че съм готова за сериозна връзка, но как за бога да намеря точния човек..?
Докато не опиташ, няма да разбереш дали ще се получи връзката.