.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: POKEMON GO :Ддд

Cool POKEMON GO :Ддд

Всички полудяха по тая игра, включително и аз. Тук можете да питате разни неща или пъкт да споделяте, свързани с играта ест. Аз искам да питам има ли начин да разберем в коя посока е покемона, който сме избрали от nearby и имат ли значение зелените листенца, които се появяват на картата?

Аз имам, какво толкова виждате в тази игра ??

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Оф и тука ли почнахте с тоя рак

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пълна малоумщина за хора без работа.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    Аз имам, какво толкова виждате в тази игра ??
    Бързо хабене на батерия, какво друго?

Супер фен Аватара на Pug_306
    http://prikachi.com/images.php?images/85/8844085E.jpg

Този покемон рядък ли е ? Виждала ли си такъв ?

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Глупава игра за глупави хора. Да ходиш по улиците като зомбиран, да си плащаш и да дириш покомони.. Идиотщина!

Малко и от Иво Сиромахов: "Покемоните са измислили нова игра. Ходят из София с телефон в ръка и ловят тъпаци."

Гледахте ли новините...има хора почти загинали докато я играят тая игра !?

С тая игра се мъчат да оправят децата си с наднормено тегло, които тъпчеха с разни вкусотии от Burger King's.

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Глупава игра за глупави хора. Да ходиш по улиците като зомбиран, да си плащаш и да дириш покомони.. Идиотщина!

Малко и от Иво Сиромахов: "Покемоните са измислили нова игра. Ходят из София с телефон в ръка и ловят тъпаци."

Знаете ли квой странно да видите хора около 10-30 годишна възраст да са заобиколили един шадраван в центъра на града и играят покемон там имало някакъв покемон

Абе, вие всички големи разбирачи станахте, значи. Казвате, че Покемон ГО зомбира хората, а седите по цял ден във Фейсбук, форуми, не знам си какво още. Радвайте се, че има такава игра, която кара геймърите да излизат, вместо да седят на гъза си на компа, играейки DOTA2 или CS:GO.

Абе и аз се радвам ама тва е световна самоубийствена мания и доста голямо спонсорство на електрокомпаниите с това хабене на батериите

Повече от фен
    Изтеглих я, но не мога да я играя тъй като нямам мобилен интернет, обикалях около рутера малко , използвах онова дето ги привлича и вече хванах 7 покемона. Не знам за какви зелени листенца говориш, но предполагам че е за лапичките, които излизат, когато наблизо има покемон. Разбрах, че те определяли разстонието на което се намира 3 лапички - 300 метра или повече, 2- 200 метра.. и такам. Зарибявка е. Лошото е, че има доста глупави хора, който не гледат къде ходят и скачат от скали за да хванат покемон, или пък шофират.Според мен те заслужат да умрат заради глупостта си, колкото и лошо да звучи. :/
    Последно редактирано от xpucuto : 07-23-2016 на 20:57

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Гледахте ли новините...има хора почти загинали докато я играят тая игра !?

С тая игра се мъчат да оправят децата си с наднормено тегло, които тъпчеха с разни вкусотии от Burger King's.
    После човечеството не било тъпо... колко ли гафове са направили играчите на това нещо само за 2 седмици, а уж трябваше да помага на хората .. да добре са измислили да намалят хората с наднормено тегло, но едвали за мислили че тия идиотчета ще вземат да се самоубият заради някакво пиксилизирано човече или квото е там

Честно да ти кажа аз хванах всичките си 11 в тоалетната тъй като и аз нямам мобилни изтеглих я за да я видя поне защото цялата ми компания я играй а никой не смее да ми даде да я видя

Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    После човечеството не било тъпо... колко ли гафове са направили играчите на това нещо само за 2 седмици, а уж трябваше да помага на хората .. да добре са измислили да намалят хората с наднормено тегло, но едвали за мислили че тия идиотчета ще вземат да се самоубият заради някакво пиксилизирано човече или квото е там
    Мда...и човешката глупост и наивност пак взеха връх
    Ако бяха само малки наивни деца, разбирам...но сред тях има и 30 годишни мъже....
    Боже на къде отива светът...

"Не играя покемон го" е новото "Аз съм веган"

Простащина!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си