.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    aantonov
    Guest

Как да убедя родителите на приятелката ми да я пуснат за няколко дена у дома?

Здравейте на всички!
    Знам че тука ще ми дадете някакви насоки и затова пиша тук.
    Та, проблемът е, че не мога някак да намеря подход към точно определен разговор с родителите на приятелката ми. Проблемът е , че не я пускат все още да ми гостува за няколко дни. Аз съм от друг град на 50 км от града в който тя живее. Аз съм на 19, а тя е на 16 почти 17. Разбираме се чудесно, обичаме се, аз ходя всяка седмица събота или неделя както се падне защото работя, но не пропускам седмица в която да не съм с нея и да не сме заедно. От 1 година и 8 месеца ходим. Не мога да разбера защо техните не я пускат. правил съм опити , питал съм eдин два пъти но отговора беше, че е била още малка и затова не я пускат. Това е основния мотив. Тя много иска да сме заедно и винаги ми е казвала потрай още малко ще дойде времето когато ще сме си заедно и няма нужда да се допитваме до тях.
    На нова година спа при мен, след като отново казаха НЕ но баща и се съгласи, защото тя се разсърди много на техните и той я пусна защото не искал да я гледа така на празника и да му развали настроението.
    Оставаме сами почти всеки път когато ходя там. Техните са на работа. Ние ходим пазаруваме си за обяд, прави ми закуска въобще всичко е супер. Правим секс винаги по няколко пъти на ден.
    Мъчи ме това, че те знаят, просто няма как да не знаят и да не се досещат, че го правим най - малкото защото спа вече един път с мене. Защо според вас не позволяват още.
    Сега съм решил да говоря още един път с тях защото не искам да се отказвам и да чакам да стане на 18. затова нещо си заслужава да бъда нахален. Но не знам какво точно да кажа и как да започна темата на разговор?!

Супер фен
    Те не са ли се убедили вече,че на теб може да ти се има доверие след като 2гпочти сте заедно вече и си спал и в тях,това немога да разбера?Ами точно как да започнеш незнам,но им кажи,че като пристигнете у вас,тя ще им се обади и ще им се обажда всеки ден,и като тръгнеш да я прибираш пак ще им се обади.Това може би ще ги поуспокои поне малко и може да се съгласят да я пуснат у вас за няколко дена.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Да поговори с родителите и

Според мен изобщо не им казвай, а направо си я прибирай. Та тя е почти жена!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от goshodar Виж мнението
    Според мен изобщо не им казвай, а направо си я прибирай. Та тя е почти жена!
    Законодателството леко не е съгласно с това.

Е то може с много неща да не е съгласно, но тука става въпрос за женички!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А късмет, ако родителите ѝ са имали някакви кофти впечатления за него така ще ги бетонира.

Е бетонирането сега вече наистина е незаконно и дори бих казал НЕХУМАННО. Та то направо заравяш жив човека и го обричаш на адски мъки. Разбирам че иска да легне с девойката, но да бетонира родителите й вече прелива чашата.

Супер фен Аватара на NissaN
    Не я пускат че може да им я върнеш бременна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си