- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- места за запознанства
искаш да кажеш че обиждам теб, ама пък нямаш факти защото ти пиша от дъжд на вятър след малоумните мнения, затова няма как да кажеш "само обиждаш", от думата путка ли се обиди не можах да разбера
или просто истината боли, просто от твоята мазна клавиатура това написано звучи смешно
ти нямаш какво да предложиш, грозна и дебела си а иначе с изисквания и мераци , ей тва никога не съм го разбирал, аз го наричам наглост
а това че не си сама е поредната ти измислица, самотна си като кукувица и обикаляш западен парк по нощите с надежда някой манго да ти го натресе в тежкотоварния багажник, явно не ти се е случило още
една щастлива жена няма как да е толкова злобна и противна като теб, всеки може да го потвърди
Читавите по принцип са заети, а ако някъде има такива които не са, няма да ги намери в...
Свестните жени не ходят да търсят запознанства със загорели кочове в нета! Те могат лесно и бързо да си намерят богати и добре изглеждащи пичове в реалния живот и социалната си среда! Както всъщност правят!
Ако при тия излизания няма поне някакви жени в компанията, се получава най-обикновено коч-парти!
Това сякаш дойде от средно-статистическа кифла, пълна с клишета!
Подходът е важен, но с грешна стратегия (избор на място), нищо няма да се получи!
Това...
И това - евалата Трънчо! Не съм очаквал, че ще го кажа
!
Мила, кой ти каза че твоите постове са такива? В тая тема -нито един май, недей така
!
...а ти да не си пълна с неработещи клишета можеш ли?