.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    искаш да кажеш че обиждам теб, ама пък нямаш факти защото ти пиша от дъжд на вятър след малоумните мнения, затова няма как да кажеш "само обиждаш", от думата путка ли се обиди не можах да разбера
    или просто истината боли, просто от твоята мазна клавиатура това написано звучи смешно
    ти нямаш какво да предложиш, грозна и дебела си а иначе с изисквания и мераци , ей тва никога не съм го разбирал, аз го наричам наглост
    а това че не си сама е поредната ти измислица, самотна си като кукувица и обикаляш западен парк по нощите с надежда някой манго да ти го натресе в тежкотоварния багажник, явно не ти се е случило още
    една щастлива жена няма как да е толкова злобна и противна като теб, всеки може да го потвърди

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    ... вече повечето жени са такива, каквито ги описваш, ама все още има достатъчно читави...
    Читавите по принцип са заети, а ако някъде има такива които не са, няма да ги намери в...
    ...и в нета, ... и навсякъде.
    Свестните жени не ходят да търсят запознанства със загорели кочове в нета! Те могат лесно и бързо да си намерят богати и добре изглеждащи пичове в реалния живот и социалната си среда! Както всъщност правят!
    ...все някакви приятели имаш, излизаш при всяка покана както ти е казала кака ти...
    Ако при тия излизания няма поне някакви жени в компанията, се получава най-обикновено коч-парти!
    ... и нещата рано или късно се случват...
    Това сякаш дойде от средно-статистическа кифла, пълна с клишета !
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Местата не са проблема. По-скоро помисли върху подхода. Навсякъде можеш да срещнеш момичета.
    Подходът е важен, но с грешна стратегия (избор на място), нищо няма да се получи!
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    УОУУ
    е мога да ти кажа че всеки човек на земята си мечтае да си уреди социалния живот ама
    той работил в кино ти тръгна да го депресираш за сигурност
    сигурно живее с техните и няма кола
    ти джърпър много хубаво искаш разни неща (понеже щом ги казваш значи ги и искаш) ама аз знам че нямаш много какво да предложиш в замяна на един "стабилен, социален човек с работа кола и приятели"

ако ги нямаш тези неща авторе (които естествено са верни, на джърпър нещата имам предвид) няма пряк път или правило да си намериш някой, това може да се случи навсякъде по различни обстоятелства
    Ама ще ти кажа едно, ако изглеждаш като константно отчаяно човече и винаги си саднат никога няма никой да те погледне
    хората нямат нужда от това
    Това...
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    пропуснах да допълня че
    Всеки човек си мечтае да е социално стабилен
    А всяка жена си мечтае за такъв човек тцтцт
    и кво излиза, че жените са вечно социално нестабилни и актив 1 путка
    то поне да имахте по 2
    И това - евалата Трънчо ! Не съм очаквал, че ще го кажа !
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    защото всеки свестен пост ...
    Мила, кой ти каза че твоите постове са такива ? В тая тема -нито един май, недей така !
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    чудя се можеш ли 1 път ти да си полезен, а не само...
    ...а ти да не си пълна с неработещи клишета можеш ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си