.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

DeMoNFiRe
    Guest

Unhappy ПОМОЩ сложна дилема

Значи от една седмица излизам с едно момиче и всеки път като ѝ кажа че искам да правим секс и тя започва да прави фасони, не била готова и не знам си кво а всъщност ние ди пишем от 1 месец и имам чувството че само ме мотае.
    И вече се притеснявам щото уж казва че много ме харесва и т.н. Ама всички мои приятели техните момичетс им лапат на 1-2-ра среща а ние 3 пъти вече излизахме а тя изобщо не иска да говори за секс.
    Какво трябва да направя? Тя само ми говори как ме харесва, а аз си мисля че ме лъже, защото иначе и тя щеше да иска да правим секс. Дори понякога я виждам да разговаря с други момчета.

Ти я искаш само за секс или за сериозна връзка ....?

Мега фен Аватара на tori
    Пишете си от месец и сте излизали три пъти, надали даже сте заедно "официално". И аз не бих те чукала, наистина е малко раничко. Така, де - раничко за човек, който се надява на нещо сериозно като отношения. Постоянното натякване само би влошило нещата поне при мен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако не е някоя разпоретина я остави и не я разваляй. Ако е - използвай алкохол.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DeMoNFiRe Виж мнението
    Ама всички мои приятели техните момичетс им лапат на 1-2-ра среща а ние 3 пъти вече излизахме а тя изобщо не иска да говори за секс.
    На колко години сте?
    Цитирай Първоначално написано от SherlockHolmes Виж мнението
    Ти я искаш само за секс или за сериозна връзка ....?
    Какво значение има? Сериозната връзка има още повече нужда от секс - иначе нямаше да е сериозна !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    На колко години сте?
    Какво значение има? Сериозната връзка има още повече нужда от секс - иначе нямаше да е сериозна !
    Имаш право,моя грешка.

Цитирай Първоначално написано от DeMoNFiRe Виж мнението
    Значи от една седмица излизам с едно момиче и всеки път като ѝ кажа че искам да правим секс и тя започва да прави фасони, не била готова и не знам си кво а всъщност ние ди пишем от 1 месец и имам чувството че само ме мотае.
    И вече се притеснявам щото уж казва че много ме харесва и т.н. Ама всички мои приятели техните момичетс им лапат на 1-2-ра среща а ние 3 пъти вече излизахме а тя изобщо не иска да говори за секс.
    Какво трябва да направя? Тя само ми говори как ме харесва, а аз си мисля че ме лъже, защото иначе и тя щеше да иска да правим секс. Дори понякога я виждам да разговаря с други момчета.
    Като я притискаш така няма да ти пусне нали се сещаш..Колкото повече и го натякваш толкова повече ще се дърпа

Супер фен
    Emi moje bi si popadnal na normalno momiche ? Vie sigurno i oficialno ne hodite, ti vednaga za seksa da sa fanesh

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Emi moje bi si popadnal na normalno momiche ? Vie sigurno i oficialno ne hodite, ti vednaga za seksa da sa fanesh
    +

Явно до сега е найстина е попадал само на ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си